Borrelbox bezorgen in Nederland

Wil je weinig tijd kwijt zijn aan uniek en lekker eten? Laat een borrelplank bezorgen! Dé oplossing voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood kun je terecht voor diverse lekkere borrelboxen om zelf je borrelplank thuis mee op te maken of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Bestel jij een luxe borrelbox voor thuis? Dan verzenden wij die op donderdag of vrijdag en wordt jouw luxe borrelbox diezelfde dag ’s avonds geleverd (tussen 17.00 – 22.30 uur).

Borrelhapjes bestellen

Wil je luxe hapjes bestellen? Kies dan uit één van onderstaande bezorgmogelijkheden voor een borrelbox aan huis:

  1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde pakketbezorging. Hapjes kunnen tot 4 dagen na ontvangst bewaard en geserveerd worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in handen. Bewaar de inhoud in de koelkast na het aannemen.
  2. Opgemaakte plank – Gelderland: De compleet gestylde borrelplank wordt op het doorgegeven adres bezorgd. Je hoeft zelf niets meer te doen!
  3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Wij brengen de plank mooi opgemaakt op de avond naar keuze. Je hoeft zelf niets meer te doen en kunt direct serveren!

Interesse in een kant-en-klare borrelplank of catering en woon je buiten de regio Gelderland? Bekijk dan onze pagina voor borrelplanken op maat. Vul het formulier in en we nemen gauw contact met je op voor een passend voorstel.

Landelijke levering & catering

Wij bieden zowel gekoelde borrelboxen en doen aan borrelplanken bezorgen in Nederland alsook catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete opgemaakte borrelplank in Nederland te laten bezorgen.

Verfijnde borrelbox laten bezorgen

Wil jij gezellig borrelen en een overheerlijke borrelbox laten bezorgen in Nederland? Bestel direct een box of laat een hapjesplank bezorgen in jouw woonplaats. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelbox bezorgen. Wil jij hapjes op maat bestellen? Laat het ons even weten door contact op te nemen: contact@foodandwood.nl. We maken graag een unieke hapjesplank of borrelbox op maat voor jou.

Onze borrelboxen zijn ook perfect om cadeau te doen. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.

Roos

Door Roos