Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items

 

Blog

 

Styling

 

Fotografie

 

Webwinkel

 Natuur fotografie
18-03-2016

Geschreven door Krista

Wat kan ik genieten van mijn vroege ochtendwandelingen met onze pup Noor. Vooral in de weekenden wanneer we in Giethoorn zijn en ik al voor zonsopgang aan de wandel ga door het Nationaal Park Weeribben Wieden. Noor mee, mijn fototoestel om de nek en sjouwen maar. 

De paden op, de lanen in

Eerst een stuk over de bruggetjes langs de gracht en dan het dorp uit en de velden in. In het donker het weggetje in dat tussen de weilanden door loopt. Letterlijk de zonsopgang tegemoet. Zo mooi om het licht te zien worden. Die verschillende kleurschakeringen en natuurlijk de zon die zich laat zien. Maar ook wanneer het regent, het mistig is of er sneeuw ligt. Het wandelen daar is prachtig.

De natuur wordt wakker

Zodra de zon wat hoger staat hoor je de ganzen gakkend overvliegen (bekijk hier een filmpje ), de eenden kwetteren en zoveel verschillende vogels zingen. Inmiddels weet ik precies waar ik de groepen reeën kan vinden. Het zijn 3 groepjes van
 6 reeën. Ze hebben Noor en mij altijd al snel in de gaten en staan klaar om weg te rennen. Maar ik roep altijd: Goed volk! En dan grazen ze rustig verder.

Kijken en klik

Met regelmaat onderbreek ik de wandeling door even stil te gaan staan en te genieten van al het moois om me heen. Gelukkig heb ik de camera bij me en kan ik van al dat moois foto’s maken. Inmiddels heb ik heel wat zonsopgangen gefotografeerd. Heb ik heel veel foto’s genomen van de mooie omgeving en van de dieren die ik tegenkom. Op mijn privé Instagram kun je al deze foto’s bekijken. Voor dit blog heb ik mijn mooiste natuurfoto’s geselecteerd. 

Wedstrijd

Ik ben heel benieuwd naar jullie eigen natuurfoto's. Daarom heb ik iets leuks bedacht. Plaats op je eigen Instagram account jouw mooiste natuur foto met #vanonzetafelfotografie, geef via reacties onder aan dit blog aan welke foto van mij je het mooist vindt. Vrijdag 1 april kiezen Erica en uit de hashtag #vanonzetafelfotografie de mooiste foto uit. De winnaar krijgt een afdruk (30 x 30 cm) van de foto van mij die jij het mooist vond.

Heel erg benieuwd naar al jullie natuurfoto’s!

Groetjes KristaStruinen bij de kringloop
08-01-2016

Geschreven door Erica

Als ik bij een kringloopwinkel ben, kijk ik uit naar verschillende dingen. Ik zoek naar spullen voor mijn eigen interieur, voor mijn verschillende verzamelingen, voor mijn Inspiratieboeken, voor mijn kinderen, maar ook als ik iets zie in de stijl van een vriendin of mijn zussen gaat het mee.

Verzamelen maar!

Ik verzamel spellen en puzzels van Egel en Sio. De opa van mijn man heeft een halve eeuw geleden het merk Egel opgezet. Later werd dat Sio. Ik heb in zo’n tien jaar tijd een aantal spellen en puzzels verzameld, en elke keer is het leuk dat de familie het weer herkent. (Er is helaas niets bewaard gebleven.) Ik ben vooral dol op de grafische vormgeving van deze spellen uit die tijd. Bij Egel werd nauw samengewerkt met de ontwerpers en illustratoren. Verschillende waren zelfs in dienst. Helaas bestaat het merk niet meer, het is toendertijd overgenomen door een andere fabrikant. Op de eerste en derde foto zie je een Mosaic spel van Sio.

Ook verzamel ik sinds een tijdje linialen. De twee linialen op de tweede foto kan ik toevoegen bij mijn andere negen, deze verzameling ga ik gebruiken voor mijn Inspiratieboeken.

Wat hou ik van oude schoolspullen! Bakjes met letters of vormen, stempels, onbeschreven schriftjes, letterkaarten, schoolkaarten, stoeltjes… Op de vierde en achtste foto staat een doos met vakjes die vroeger gebruikt werden op school. Hij was niet erg goed gevuld maar dat maakte me niet uit, er kan genoeg ander leuks bij in. Ik zet deze bij al mijn andere vintage schatten bij mijn werkplek op zolder.

Inspiratieboeken

Het bakje met letters op de vijfde en negende foto heb ik gekocht omdat ik met mijn grafische achtergrond gek ben op letters. Ik heb al een leuk idee hoe ik deze letters ga gebruiken in mijn Inspiratieboeken.

Op de zesde foto staan twee oude badminton shuttles, deze doe ik ook bij mijn spullen van de Inspiratieboeken. Misschien dat ik ze kan gebruiken in een stoere compositie. 

Jongens stuff 

En voor mijn boekenwurm zijn de boekensteunen op de zevende foto, hij heeft een hele grote vintage bibliotheekkast op zijn kamer. Ik vind oude kantoorspullen namelijk ook erg mooi, en deze passen goed bij de kast. Het boompje op negende foto kan hij vast goed gebruiken om tussen zijn lego opstellingen te zetten! 

Groetjes,

EricaVintage doosjes
07-12-2015

Geschreven door Krista
 

Jetty haar workshopruimte staat nu vol met doosjes, doosjes en nog meer doosjes. Niet zomaar doosjes maar heel veel oude doosjes. En weet je waar ze vol mee zitten?

VINTAGE KERSTBALLEN!!! 

Zilveren, allerlei kleuren en in de meest fantastische vormen. En weet je wat?

TE KOOP!!!

Dus wil je thuis ook een Vintage Kerst? Kom dan op zaterdag 12 december van 14 uur tot 21.00 uur naar de Kerstmarket in Wolvega 

Hier staat Jetty met een kraam vol Vintage ballen.

Lukt het je niet daar heen te gaan maar heb je wel interesse in een paar Vintage kerstballen, dan kan je contact opnemen met Jetty via de mail.Vintage Kerst
07-12-2015

Geschreven door Krista

Zijn jullie al begonnen met je huis in Kerstsfeer te maken? Bij ons kan niet snel genoeg na Sinterklaas de Kerstboom in huis worden gehaald. Dus vandaag gaan we de Kerstspullen van zolder halen en de boom en de rest van het huis versieren. Natuurlijk volgt er van onze Kersthuizen ook een blog.

Afgelopen donderdag waren we bij Jetty op bezoek en zij kon niet wachten tot na de Sint en had haar woonkamer al prachtig gedecoreerd. We waren aangenaam verrast door alle gave vintage Kerstspullen die ze heeft. De woonkamer stond al vol met deze mooie Kerstschatten. 

Wat dacht je van een kunst kerstboompje uit begin 1900 met de allermooiste vintage kerstballen en echte kaarsen erin, prachtige beelden, oude papieren kerstklokken, een hele verzameling Kerstmannetjes en geweldige kerstkaarten en kransen.

Overal zulke mooi gestylde hoekjes met Kerstspulletjes. Was het maar altijd Kerstmis. Wil jij ook een Vintage Kerst? Lees dan het blog Vintage doosjesSchatkamers vol vintage spullen
04-12-2015

Geschreven door Krista

Gisteren hadden we onze samen werkdag! Want eens in de 2 weken hebben we onze boekbespreking. Hoe ver zijn we, wat hebben we gedaan en we helpen elkaar verder waar nodig. En soms gaan we ergens naar toe om inspiratie op te doen. Ook heel belangrijk. 
De ene keer bedenkt Erica waar we heen gaan en de andere keer ben ik dat. En voor gister was ik aan de beurt. Ik wist het direct. Voor de eerste helft van de dag had ik een leuke ontmoeting in petto en daarna tijdens de lunch de boekbespreking doen.

Via een lieve kennis van mij werd ik laatst geattendeerd op de boerderij van haar moeder. Krista, daar moet je een keer naar toe. Echt iets voor jou en Erica. Ik kreeg al wat veelbelovende foto’s over de app. Gauw een afspraak gemaakt en tegen Erica gezegd, neem je fototoestel maar mee want we gaan heel veel foto’s maken.

Gisterochtend gingen we dan op weg. Erica wist nog niet waar we heen gingen en pas toen we bij Wolvega de snelweg verlieten heb ik haar ingelicht. Nog even doorrijden naar Kuinre en daar op zoek naar de boerderij van Jetty. Na even rondrijden hebben we het gevonden. We worden zo vriendelijk ontvangen. Eerst koffiedrinken met eigen gebakken Kuunderse pepernoten. Mmmmmm……

Er was meteen een klik en we kletsten er op los. Jetty vertelde enthousiast over haar passie voor brocante en vintage en de workshops die ze geeft en wij over Van onze tafel en de boekenseries waar we aan werken. En toen kregen we een rondleiding door de boerderij.

In 1 woord GEWELDIG! Elke kamer in huis (en ook de schuren om de boerderij) staat vol met schatten. Brocante en vintage schatten. Genoeg om een winkel of wat mee te vullen. En als een heus decorateur vind je overal in huis leuke gestylde hoekjes, plankjes en tafeltjes. En trek je een kast open dan is die geheid gevuld met nog meer mooie items. Door de jaren heen heeft Jetty de meest geweldige spullen verzameld. Wij kennen heel wat leuke brocante winkels maar die vallen in het niet bij deze verzameling.

De meeste brocanteurs gaan op zoek naar spullen in Engeland, België en Frankrijk. Maar juist in Nederland is nog zoveel moois te vinden. Jetty speurt heel wat kringloopwinkels en rommelmarkten in Nederland af. Ze is een echte schatzoeker. Maar ook via via komt ze in het bezit van de meest mooie dingen. Zoals het verhaal van de gave oude toonbank die ze voor een prikkie kocht, een doos vol ongeschreven vintage kaarten die onder een kraam bij een rommelmarkt stond en de vondst van een geweldig kunstkerstboompje uit begin 1900. En dingen die ze jaren geleden al heeft gekocht blijken nu in 1 keer helemaal hip. En zijn nu heel gewild en moeilijk te vinden. En je kunt zien dat al deze spullen met zorg zijn uitgezocht en een plekje hebben gekregen in haar huis.

Voor de Inspiratieboeken zijn we voor de foto’s op zoek naar bijzondere items om te fotograferen. Nou wij kunnen ons hart ophalen en van Jetty mogen we losgaan. We hebben al heel wat mooie foto’s gemaakt.

Het is zo half 1 en Jetty haar man komt thuis om te lunchen. De tafel wordt gezellig gedekt en wij eten spontaan mee. Na de lunch nog even verder kletsen en fotograferen en dan is het toch echt tijd om te gaan.

Jetty zwaait twee stralende dames uit en we beloven gauw een nieuwe afspraak te maken want we zijn nog lang niet klaar met fotograferen. We zijn bang dat we nog wel een aantal keer mee komen lunchen!

Elk seizoen geeft Jetty leuke workshops. Je werkt o.a. met de vintage en brocante materialen die ze heeft verzameld. De kerstworkshop is dit jaar een Kerstster maken. Wil je meer info over deze workshop kijk dan op haar Facebook pagina of stuur een mail naar jettyvandervegt@hotmail.com

Wij kunnen niet wachten om ergens in januari weer een keer bij Jetty op bezoek te gaan. En maandag plaatsen we nog 2 blogs over Jetty. Een Kerstblog over de boerderij in vintage Kerststijl! EN een blog over vintage doosjes vol met Kerstschatten die Jetty te koop heeft. Hou onze site dus goed in de gaten!

Groetjes KristaMini styling
09-10-2015

Geschreven door Erica

Dit vintage poppenhuis van het merk Lundby vond ik jaren geleden in de kringloop in Steenwijk voor maar 10 euro! Inclusief bijbehorende meubeltjes nog in de originele verpakkingen net als het poppenhuis, deze zat ook nog als bouwpakket in de doos. Aangezien ik net een dochter had gekregen was ik als vintage lover ontzettend blij met deze goedkope mooie vondst!

Ik heb de doos en de meubeltjes op zolder bewaard en vorig jaar op pakjesavond aan Laura gegeven, ze was toen bijna 4 jaar. Alleen ze kon het helaas nog niet waarderen dat dit kado van Sint niet van fluoriserend roze plastic was gemaakt. Dus alles maar weer achter het schot gezet. Geduld! Geduld!
Twee weken geleden heb ik een nieuwe poging gedaan, het poppenhuis in elkaar gelijmd, ingericht en nu was ze blij verrast en speelt ze er graag mee.

De bewoners

We hadden deze muizenpoppetjes al en omdat deze de juiste verhouding tot de meubeltjes hebben, zijn zij de bewoners van dit huis geworden. Papamuis zit op de bank met het openhaardje aan tv te kijken en mamamuis brengt de kinderen naar bed. En morgen doen ze het andersom. En wat zo grappig is, Laura vindt het geweldig om de meubeltjes elke keer een ander mooi plekje te geven. Kijk mama, zo staat het ook mooi. Een interieurstyliste in de dop! 

Want vinden jullie de meubeltjes niet geweldig? De koelkast en wasmachine zijn mijn favorieten. Dit merk heeft fantastische dollhouses gefabriceerd en maakt nog steeds nieuwe producten. Google maar eens op Lundby afbeeldingen dan zie je de prachtigste vintage poppenhuizen voorbijkomen en ga naar de site van Lundby voor nieuwe poppenhuizen en meubeltjes.

Nog 8 weken tot Sinterklaas! Hoe leuk is het om eens te gaan rond struinen in de kringloopwinkels naar mooi vintage speelgoed voor je kids. Ik ga binnenkort weer schatzoeken hoor!

Groet, 

EricaVintage verjaardag!
08-03-2015

Geschreven door Krista 

Vintage verjaardag

Wie mij kent weet dat ik van Vintage hou. En raad eens? Sinds afgelopen zondag ben ik zelf Vintage! Jawel, ik heb de mooie leeftijd van 40 jaar bereikt. Maar ik heb het niet gevierd. Althans niet met familie en vrienden. Ik wilde heel graag mijn 40ste verjaardag vieren met mijn gezin in Amsterdam. Een aantal keer per jaar verruilen we, voor een weekend, Meppel voor Amsterdam. De ene keer met z'n tweetjes maar ook met regelmaat gezellig met de kids. Heerlijke weekenden zijn dat. Lekker wandelen langs de grachten, musea bezoeken, eten bij leuke eettentjes en overnachten in 1 van de mooie hotels die Amsterdam rijk is. 

Weekend Amsterdam

Afgelopen Weekend was fantastisch. Een mooiere verjaardag kon ik mij niet wensen. Vrijdag aan het eind van de middag aangekomen in Amsterdam. Ingecheckt in het fantastische design hotel Andaz. Totaal geen vintage of toch ook wel. Alles is super strak en stylish maar het thema is de Gouden Eeuw dus dat maakt mijn voorliefde voor oude vervlogen tijden weer goed. Zaterdags zijn we met de kids naar Nemo geweest en aan het eind van de middag heerlijk over de grachten gewandeld. En op de Prinsengracht beland in een heerlijk Italiaans restaurant waarvan ik de naam helaas niet meer weet. Zondags, op mijn verjaardag ben ik door de kids verwend met kadootjes en zijn we na het ontbijt op weg gegaan naar Muiden. Een bezoek aan het Muiderslot stond op het programma.  

Een doos vol kadootjes

Na dit heerlijke weekend was het maandag weer back in business. En omdat Erica en ik elkaar de hele week niet hadden gesproken ivm de voorjaarsvakantie ging ik maandagmiddag bij haar theedrinken om even bij te kletsen en een Van onze tafel update te geven. Ik kwam binnen en op haar eettafel stond een prachtige doos! En die was voor mij. Een kado doos voor mijn verjaardag. Een doos met alleen maar kadootjes waar ik blij van word. Een prachtige vintage stijl Paas loper, mooie pastel paaseieren en een door Erica ontworpen kadobon voor een dagje uit met vriendinnen. 

Verjaardagspakket

Want hoe leuk is het om een kado te krijgen dat iemand met aandacht en zorg heeft uitgezocht. Elk jaar geven wij elkaar een verjaardagspakket met vintage en/of nieuwe spulletjes. Wil je dat ook voor je vriendin, moeder, dochter doen? Of je man, zoon of een vriend. Kijk dan eens in onze webwinkel. Heel veel leuke voornamelijk vintage kadootjes die zo leuk zijn om in een verjaardagspakket te doen.

Erica is over een paar maand jarig en ook ik ben al een eind op weg voor haar pakket. Benieuwd wat voor moois ik voor Erica heb uitgezocht? Hou dan 13 mei ons blog in de gaten. 

Groetjes KristaVintage bloemetjes servies
07-01-2015

Geschreven door Erica

Wij kunnen geen genoeg krijgen van mooi vintage servies. Tijdens onze bezoekjes aan kringloopwinkels en brocante markten & fairs zijn we altijd op zoek naar kop & schoteltjes in Engelse stijl, mooie franse brocante schalen of leuke retro bordjes. En wat is er veel mooi serviesgoed te vinden. 

Waar bestaat een servies eigenlijk uit.

Serviesgoed is de verzamelnaam voor alle eetgerei dat van porseleinaardewerk of een ander materiaal is gemaakt. Denk hierbij aan borden en bekers. Maar ook kopjes & schoteltjes, gebaksbordjes of schalen.

Vroeger spaarde je al ruim voordat je ging trouwen voor je uitzet. Linnengoed, beddengoed, keukengerei, glaswerk, een bestekset en daar hoorde ook een bijpassend servies bij. Alleen in de tijd dat wij op kamers gingen kocht je je borden en bekers bij de Xenos of Ikea. Lekker goedkoop en je kocht het samen met alle andere spulletjes die je nodig had lekker makkelijk in 1 en dezelfde winkel. En later bij het samenwonen of trouwen ging alles gewoon mee. Nee, een mooi compleet servies hadden we niet.

Maar hoe leuk vinden we het nu om een mooi servies bij elkaar te zoeken voor in de studio. Natuurlijk maken we na het kopen van deze mooie vintage vondsten alles even goed schoon.

Hoe maak je Vintage servies schoon?

Men neme een afwasteiltje en leggen op de bodem een theedoek. Vul de teil met warm water, een scheut mild afwasmiddel en ongeveer 30 ml amoniak. Leg je vintage servies in de bak en laat dit inwerken. Daarna even met de afwasborstel overal bij langs en goed uitspoelen. Je schone vaat is klaar voor gebruik!

De plank in ons keukentje staat inmiddels boordevol met kopjes & schoteltjes om koffie of thee uit te drinken. Hebben we mooie vintage bordjes waar we wat lekkers op kunnen serveren. En vintage glazen om sapjes in te schenken. Kom je bij ons een workshop volgen dan komt al ons mooie servies op tafel!
Maar ook struinen we naar mooie exemplaren voor in onze webwinkel. Onze servieskast in de studio staat gevuld met prachtig servies.

Zoals een mooie in wit met blauwe bloemen set (dek)schalen. Wij kunnen in gedachten al helemaal teruggaan hoe dat er vroeger uit gezien moet hebben op de mooi gedekte eettafels. En wat dacht je van die leuke kopjes & schoteltjes en bonbonschaaltjes. De high tea’s van vroeger waren vast super mooi gestyled. Kijk voor het servies dat we verkopen in onze webwinkel.

Wij genieten elke studiodag weer van ons kopje thee uit zo’n vintage kopje en nemen er iets lekkers bij op een lief bonbonschaaltje. En natuurlijk eten we onze lunch van een mooi gebloemd bordje.

Omdat een oud servies, ongeacht het materiaal, poreus wordt en wij heel veel kopjes thee drinken in de studio ontkomen we er niet aan dat onze theekopjes een aanslag krijgen. Wat wij standaard in de studio hebben is een knijpflesje citroensap. De gebruikte kopjes vullen we na gebruik met water en een scheut citroensap en we laten deze vaak een nachtje staan. Bij het volgende gebruik hebben we weer superschone vintage theekopjes!

Misschien heb je zelf ook een leuke vintage kop & schotel waar je graag uit drinkt. Of zo’n bijzonder bordje of schaaltje. Maak daar dan een foto van en plaats deze op onze Facebook pagina en vermeld hierbij hoe je aan je item bent gekomen. Plaats ook deze link www.vanonzetafel.nl/blog en natuurlijk leuk wanneer je je Facebookvrienden uitnodigd om een kijkje op ons blog te nemen. Op 24 januari verloten wij onder de geplaatste foto’s een prachtige vintage vondst. 

En wij nodigen je graag uit een kop koffie/thee te komen drinken uit zo’n vintage kopje & schoteltje op zaterdag 24 januari a.s. tijdens de Van onze tafel Open studio dag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn we geopend! Industrieweg 5 te Meppel. 

Kom dan ook de workshop `vintage theekopje’ schilderen (kosten € 10,- incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers) volgen. Opgeven voor deze workshop kan via de site.

Groetjes,
Krista en Erica

Blijf op de hoogte via RSS    FACEBOOK    TWITTER    PINTEREST    INSTAGRAM    GOOGLE+Kringloopvondsten
10-09-2014

Geschreven door Erica

Ik was laatst naar Vervlogen jaren in Staphorst, want ik wilde een glazen bakje voor in een jaren-50 keuken ophalen voor mijn schoonvader.
Wat een prachtige showroom met allemaal designstukken uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zoek je een bepaald designstuk voor in je interieur dan moet je hier eens kijken. En dat in Staphorst! Nu ik er toch was, ook gelijk de kringloop in Staphorst aangedaan. Dit keer geen spullen voor in onze webwinkel gevonden, maar wel: De puzzel met mooie afbeelding met vrachtauto's, deze doe ik bij mijn voorraad voor mijn boekenserie, de jaren-50 spreken mij erg aan. Het oude multomapje heb ik vooral gekocht om het telefoonboekje wat erin zat. Deze ga ik voor mijn eigen agenda gebruiken, we geven een workshop Agenda 2015 maken, en ik ga er natuurlijk zelf ook een maken!  

Het boek Horses' heads is voor een vriendin die van paarden en van tekenen houdt. Ik stel voor vriendinnen altijd een verjaardagspakket samen met vintage en ook wel nieuwe spulletjes, hier doe ik dan het hele jaar over. Elke keer als ik wat heb gevonden, leg ik het apart in mijn kadokast. De persoonlijke verrassing is dan altijd erg groot!

Ik kan natuurlijk niet alles laten zien, want mijn vriendinnen lezen ook onze Blogs!

Krista en ik doen dit kadoverzamelen allebei, we zijn op het idee gekomen door het boek Gift of Giving van Rachel Ashwell. Prachtige styling!

Groet, EricaFotografie
30-08-2014

Geschreven door Krista

Sinds ik mijn Iphone heb, inmiddels al een aantal jaartjes, is mijn hobby fotograferen behoorlijk uit de hand gelopen. 

Ook heb ik een Canon spiegelreflex camera maar ik blijf toch het meest de Iphone gebruiken. Altijd bij me en maakt hele mooie foto’s die soms maar een kleine bewerking nodig hebben.

Ik merk dat ik steeds enthousiaster wordt om mooie foto’s te maken. Even kijken of de compositie wel goed is. Stapje opzij doen voor net even een andere invalshoek, echt de tijd nemen voor een mooi plaatje.

En wat is het dan leuk dat je foto’s opgemerkt worden. Bijvoorbeeld door een fotografe! Ze mailde me een tijdje geleden het volgende berichtje!

Ik ben erg onder de indruk van de prachtige foto's die elke keer op Facebook verschijnen. Die foto's zijn meer dan alleen een foto. De compositie is elke keer opnieuw weer super....! Heb je ook interesse in fotografie? Ik geloof namelijk niet dat dit elke keer toevalstreffers zijn.

Als hobby fotograaf voel ik me zeer vereerd met zo’n compliment. Sinds een paar maand heb ik een aantal zelf studieboeken in huis om de meer technische kant van het fotograferen onder de knie te krijgen! Want hoe leuk is het om je camera niet alleen in de automatische stand te zetten maar ook echt met ISO waarden en sluitertijden bezig te gaan. Het zal nog wel even duren voordat ik dat allemaal onder de knie heb maar voor nu pak ik gewoon steeds mijn telefoon en fotografeer er op los!

Prive maak ik veel foto’s van mijn kinderen en interieur. Voor Van onze tafel maak ik ook de foto’s. Voor ons blog, de webwinkel, social media en af en toe voor een opdracht van een klant.

Bij dit blog een paar van mijn prive foto’s en op onze site bij fotogalerij vind je heel veel Van onze tafel foto’s. 

Volg ook mijn prive instagram account voor meer foto’s.

Groetjes,
Krista

 


Pagina's


blijf op de hoogte