Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items

 

Blog

 

Styling

 

Fotografie

 

Webwinkel

 Leuke hotspot in Zwolle
22-01-2016

Geschreven door Krista

Soms kom je op plekken waarvan je denkt WAUW, wat is het hier leuk, mooi ingericht, gezellig en inspirerend. Zo was ik vorige week met mijn lieve schoonzusje aan het shoppen in Zwolle. Er was uitverkoop dus we gingen lekker los. En van al dat lopen, passen en tassen dragen krijg je natuurlijk trek. 

Essie wist nog wel iets leuks. Voor haar ook nieuw, want ze was er nog nooit binnen geweest, maar het ziet er altijd zo leuk uit als ze langs loopt.
 
En zo belanden we bij Engel winkel cafe op de Grote Markt! Bij binnenkomst was het ooooooh en aaah, wat is dit leuk! Wat een geweldige inrichting en gezellig sfeertje. Gauw een kop thee en lunch besteld, natuurlijk even aan de klets met de dames die er aan het werk waren en ook nog wat geshopt.

Engel winkel cafe is opgericht door Aline Vonk. Zij was voorheen eigenaresse van Kunst & Klieder in Zwolle. Na dit verkocht te hebben ging het na een tijdje toch weer kriebelen om wat te gaan doen en toen kwam het idee om deze leuke hotspot in Zwolle te beginnen.

Engel op tafel

Een grote leestafel staat in het midden van de ruimte en aan de super lange bank aan de linker wand staan allemaal tafels waar je ook heerlijk aan kunt gaan zitten. Gezellig met een kop koffie/thee met wat lekkers of een heerlijke lunch. Alles gemaakt van eerlijke producten. Elke maand verandert de kaart en ze gaan met de seizoenen mee. 
 
Weet je dat de soep die op het menu staat wordt gemaakt door jongeren die op een speciale school zitten? Zij krijgen op deze school de kans om toch een opleiding doen. Waaronder de koksopleiding.
 
Wij gingen voor een kop biologische thee en het maisbrood met mascarpone, aardbeienjam en balsamicoazijn. Alsof er een Engeltje over je tong ....
 
Engel in de kast

Aan de rechterwand staan gave industriële kasten vol met producten met een goed verhaal. Mooie producten voor in huis, om kado te geven of jezelf mee te verwennen. Ik heb er 2 fijne eco lamswollen dekens gekocht voor in de boerderij. 

Engel op locatie
 
Ook organiseren ze evenementen op verrassende locaties en staan ze op diverse festivals. Natuurlijk met allerlei lekkere hapjes en heerlijke sapjes. Heb je zelf een leuk idee waar je de catering van Engel op locatie voor wil gebruiken, in overleg is veel mogelijk. 

Dus ben je een keer in Zwolle, dan is het zeker aan te raden om bij Engel winkel cafe te gaan shoppen en wat te eten.

Groetjes,

KristaOn Top
10-12-2015

Geschreven door Krista

Ik was een tijdje geleden bij de Bruna en daar zag ik dit boek liggen. On Top van Anna Nooshin, handboek voor online succes. De prachtige foto op de boekomslag sprak mij aan. 

Vluchteling

Het verhaal gaat over Anna haar tijd als vluchteling hier in Nederland (zo actueel). En haar kracht en doorzettingsvermogen om er iets van te maken. En dan over haar eigen bedrijf, het online lifestyle magazine NSMBL. Ze beschrijft hoe ze met vallen en opstaan en door keuzes te maken haar bedrijf tot zo’n succes heeft kunnen maken. En dat allemaal door bijna alleen gebruik te maken van internet en social media en vooral zichzelf te blijven. En hoe leuk is het dat ze sinds vorige week bij de desk van RTL Boulevard mag aanschuiven als Lifestyle deskundige.

Social Media

Het boek heb ik in een ruk uitgelezen. Een prachtig succesverhaal met hier en daar tips voor je eigen online succes! Veel van die tips haal je uit het verhaal zelf en er zijn een aantal bladzijden met tricks voor je eigen bedrijf. Leuk om te lezen dat wij heel veel al in praktijk brengen.

Van onze tafel on Top

Wij zijn met Van onze tafel lekker op stoom. En wij danken ons succes zeker aan social media. Wat een mooi medium om jezelf te laten zien. Vanaf de start van Van onze tafel hebben wij elke dag een bericht geplaatst. Natuurlijk met ons handelsmerk, een mooie foto erbij. En altijd een link naar onze website. 80% van de workshoppers en de deelnemers en bezoekers van de Weekendmarkets kwamen via social media bij ons. Twee jaar geleden merkte je dat Facebook het sociale medium was, maar we zien nu dat onze volgers meer met ons Instagram account doen. 

Hoe doen jullie dat?

Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt. De foto’s, de stijl, de berichten op social media. Het klopt altijd en helemaal in jullie stijl. Vaak worden er ook technische vragen gesteld. Ik ben degene die alles op social media gebied voor Van onze tafel heeft opgestart. Puzzelen, uitvogelen, op google zoeken hoe je iets moet aanmaken of wijzigen. Ik vond dat super om te doen. Van proberen kun je leren en dat is gebleken. Ik heb heel veel geleerd over Social Media. Sinds een paar maanden heb ik hulp van Erica. Zij is ook door het virus aangestoken en is helemaal enthousiast foto’s aan het maken, berichten aan het schrijven en dan plaatsen op al onze Social Media accounts. 

Volgen jullie ons al?

Op alle denkbare social media zijn we actief, houden we jullie op de hoogte wanneer een blog geplaatst is, de vorderingen van de Stijl- en Inspiratieboeken, leuke dingen die we willen delen, lekker eten en natuurlijk delen we leuke en interessante items van andere creatieve ondernemers.

Wij vinden het leuk om jullie als volger te verwelkomen. Klik op 1 van de foto's met de social media logo's waar jij ons graag wilt volgen. 


Via de RSS feed ben je altijd als eerste op de hoogte van een nieuw blogbericht op onze site.

En laat eens een reactie achter. Wij zijn benieuwd wat jullie van Van onze tafel vinden.

Groetjes KristaStudio Nous Weekendmarket 1
01-12-2015

Geschreven door Krista

Daar stonden we dan afgelopen zondag! Als bezoeker in de rij voor de Studio Nous Weekendmarket Winter-editie! 

Een maand of 3 geleden heeft Meinou van Studio Nous onze studio, het geven van de workshops en 'ons kindje' De Weekendmarket overgenomen.

Concept Weekendmarket

Dit concept bedachten we voor het Van onze tafel openingsweekend en het bleek direct een enorm succes! Daarna nog 3x georganiseerd. De market werd groter, er kwamen elke keer meer bezoekers, we waren steeds op zoek naar iets vernieuwends en de styling werd met de markt mooier. Weken aan voorbereidingen gingen er aan vooraf! 
Maar wat een kik elke keer weer als de standhouders de lege hallen kwamen vullen met al hun mooie spullen en dat een half uur voor de opening al zoveel mensen in de rij stonden. En dat de deur dan openging en iedereen naar binnen liep door de studio naar de hallen en de normaal zo koude donkere hallen tot leven kwamen.
Wat een gezelligheid, gemoedelijkheid, kleine reünie's die plaatsvonden, koffieleuten met wat lekkers, een creatieve workshop doen, lekker shoppen, de bezoekers die niet weg konden komen. Te gezellig!

En nu stonden we daar dus zelf. Om 11 uur ging de deur open en liepen we vol verwachting naar binnen. Toch spannend! Wat heeft Meinou er van gemaakt, hoe heeft ze het gestyled, is er veel hetzelfde gebleven, welke draai heeft ze er aan gegeven, zien we nog iets van Van onze tafel terug? Wordt het weer zo'n succes? 

Het werd zeker weer een succes!  En wat een gave styling, leuke verrassingen, het Studio Café met gezellige zitjes, al die leuke standhouders, live muziek en voor de kids een heus circus. En natuurlijk heel veel bezoekers.

En wij, wij hebben genoten! En eindelijk tijd om te shoppen bij alle leuke stands, een workshop te doen en wat lekkers eten in het cafe, bijkletsen met standhouders en bezoekers! Echt volop genieten van de Weekendmarket. Ook wij konden niet wegkomen. 

Waardige opvolger

Wat is Studio Nous een waardige opvolger van de Weekendmarket! Dit concept staat als een huis!

Meinou, petje af voor jou en Oscar! (Oscar staat op de foto linksboven en Meinou rechtsonder) Wat hebben jullie er iets gaafs van gemaakt. Geniet lekker na en wij kijken nu al uit naar de volgende Weekendmarket en alle andere events die Studio Nous nog gaat organiseren.

Wij gaan verder werken aan onze boekenseries! En misschien staan we eind volgend jaar zelf met een stand op de Weekendmarket! Hoe leuk zou dat zijn. 

Groetjes,

Krista en Erica

P.S.: Hieronder nog een blog over de Weekendmarket!Studio Nous Weekendmarket 2
01-12-2015

Geschreven door Erica

Productfoto’s

We hadden zoveel leuke foto’s gemaakt, dat we niet konden kiezen. Daarom laten we in dit 2e blog over de Studio Nous Weekendmarket foto’s zien van diverse producten van de standhouders. Om een sfeer te geven, maar eigenlijk zijn 10 foto’s dan nog te weinig!

Oproep

Heb je zelf een creatief bedrijf en lijkt het jou ook wel wat om op de volgende Weekendmarket (Lente-editie) te staan of ken je iemand die niet zou mogen ontbreken op dit hippe event, stuur dan een mailtje naar info@studionous.nl 

Groetjes,

Krista en EricaFlavourites Live 2015
26-11-2015

Geschreven door Erica

Afgelopen maart werd Krista 40 jaar. Ik had als verrassing een uitje voor haar georganiseerd met haar vriendinnen. En vorige week vrijdag was het zover. Wij zijn met een groep van 5 meiden naar Flavourites Live in Amsterdam geweest! Dit is een superleuke beurs in de Kromhouthal met zo’n gaaf aanbod! In de prachtige industriele hal vind je er de hippe merken zoals Engelpunt, Gezinnig, Happymakersblog, PSikhouvanjou… Maar ook tientallen ontwerpers met hun unieke producten, (web)winkels met mooie spullen en uitgevers van boeken. 

Onze favorieten

- Circus Patz met hun avontuurlijke kinderboeken
- C-R-E-8 met naampuzzels en naamlampjes, superleuk als kraamkado
- HIPgemaakt (in een gezellige caravan) met leuke hebbedingen en vintage
- Handwritten met mooie gevouwen kaarten met een antwoordkaart ingesloten
- Marloes de Vries een illustratrice die ter plekke portretjes tekende
- Villameliefste met bijzondere woonaccessoires

Trucks

Tussen de stands stonden hier en daar food and drinktrucks opgesteld maar ook een heuse fotostudio in een vintage VW-bus. Als herinnering aan deze dag doken we natuurlijk even de fotobus in om ons te laten vereeuwigen. De foto’s zijn natuurlijk hilarisch geworden. Ook hadden een aantal standhouders hun eigen caravan of truck als shop ingericht. Alle trucks en stands hadden hun plekje super mooi gestyled. Daar staat Flavourites wel bekend om.

Workshops

Bij de stand van Happymakersblog kon je een papieren herbarium snijden. In deze stand werden ook hele leuke handmade kadootjes verkocht.

Wij hebben een hele gezellige dag gehad samen, volgend jaar gaan we zeker weer! Complimenten voor de organisatie!
Ben jezelf niet geweest, vond je Amsterdam te ver rijden of kon je afgelopen weekend niet, dan hebben we onderstaand nog een leuk soortgelijk uitje in het Noorden van ons land voor je.

Tip!
Weekendmarket Meppel!

Vind je het leuk om naar dit soort evenementen te gaan, bezoek dan aanstaande zondag de Weekendmarket Winter editie in Meppel. De Weekendmarket is vier keer georganiseerd door Van onze tafel en is nu overgenomen door Studio Nous. Wij zijn met de laatste Weekendmarket de Flavourites van het Noorden genoemd. Een mooi compliment! Studio Nous zal er ook weer een spetterend evenement van maken met 32 standhouders, workshops en kindervermaak!
Wanneer: Zondag 29 november 2015 van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Industrieweg 5 in Meppel
Toegang: 3 Euro, kinderen gratis
Meer info via
www.studio.nous.nl

Groetjes,

EricaIets van niets
02-10-2015

Geschreven door Erica

Marjan Buursma van Iets van niets reist regelmatig af naar België en Frankrijk om stoer brocante in te slaan. Zie het voor je: de dag ervoor arriveren op de markt, overnachten in het busje, gordijntjes gemaakt van meelzakken voor geen inkijk, bij het wakker worden een kop koffie, een kauwgumpje en gáán! Eerst de grote stukken inkopen en als daarmee de bus vol zit dan nog een ronde voor het kleine spul. En dat in alle vroegte!

Vorige week zijn Krista en ik voor het eerst bij Marjan in de winkel in Hoogeveen geweest, een gave ruimte waar ze haar waar mooi heeft uitgestald. En zo dat er telkens weer wat te ontdekken valt. Het is vooral stoer brocante, ijzeren ladenkasten, een postsorteervakbureau, industriële karretjes, ijzeren krukken, werkbanken maar ook afgewisseld met mooie houten kasten en tafels en een beetje retro hier en daar.

Shoppen!

We kwamen niet alleen om te kijken maar ook om te shoppen! Het paste niet eens in 1 auto, een paar dagen later zijn we nog een keer naar Iets van niets gereden met een kar achter de auto! Echt met allemaal gave meubels voor Krista’s boerderij en voor mij een ijzeren karretje, waar ik mijn dekens in ga leggen.
Op Instagram plaatsten we de foto die bovenaan dit blog staat, deze werd veel geliked, dus Marjan ik denk dat je het nog drukker gaat krijgen!

Bedankt voor de gezelligheid!

Krista en Erica

www.ietsvanniets.nl
Industrieweg 86 Hoogeveen (Dr)
Openingstijden:
Vr: 11.00-17.00 uur
Za: 11.00-16.00 uur

 De Gillende Keukenmeiden
21-08-2015

Geschreven door Erica

We hadden afgelopen week zo'n zin om nu eens eindelijk te gaan kijken bij de mangerie van Gwen en Wilke! Door alle drukte van Van onze tafel de afgelopen tijd waren we daar nog niet aan toe gekomen. Gwen en Wilke hebben de catering op onze derde Weekendmarket verzorgd, dus voor ons heel bijzonder dat ze vlak na deze Weekendmarket de crowdfundig rond kregen en gingen starten met een eigen zaak in een prachtig monumentaal pand in het oude centrum van Zwolle.

Het was voor Krista en mij dan ook duidelijk dat we onze eerste buiten-de-deur-meeting na de zomervakantie bij hun zouden gaan doen. Omdat Gwen en Wilke hun promotiefilm voor de crowdfunding van hun bedrijf bij ons in de studio hadden opgenomen, lag er nog een High-tea bon op ons te wachten om te verzilveren.

En die High tea was verrukkelijk: we zijn gestart met een cappuccino met zo'n mooi hartje in het schuim, daarna kwam de pot thee op tafel (lekker buiten in de tuin met het zonnetje) met twee cheesecakejes, muffins, roze koeken en brownies met karamel  Daarna een zoete scone met lavendel frambozenjam en een hartige scone met daarin kaas en peacannoten en erop een heerlijke lemoncurd. Alles home-made en biologisch!

Bij de lunch serveerden de keukenmeiden ons twee dikke plakken boerenbrood, de een met sla en zelfgemaakte eiersalade en de andere met kaas, serranoham en augurk en een frisse, pittige dressing.

Onze werkdag hebben we afgesloten met een smoothie van ananas.

Niet alleen al het lekkers wordt met zorg gemaakt, ook het interieur ziet er heel verzorgd uit. Lekker cosy, een stamtafel, voor en achter in de mangerie een zitbank waar je op kunt hangen en zelf plaatjes mag draaien. Wat in het oog springt is de bijzondere houten wand met gaten en pinnen die je zelf kunt verplaatsen waar je dan weer kubussen aan hangt of een plank op legt.

Een mooie oude werkbank waar alle taartjes op staan geëtaleerd en we vinden het bovenal heel bijzonder dat je heerlijk in de tuin kan zitten onder 2 grote tamme kastanjebomen. In de tuin staat een superlange robuuste picknicktafel met een prachtig groot veldboeket erop.

Bedankt Gwen en Wilke voor de super gezellige dag mede door jullie aanstekelijk enthousiasme voor jullie vak!

De Gillende Keukenmeiden, een aanrader om tijdens het shoppen even een taartje te gaan eten, lekker te lunchen of met een groep vriendinnen te High tea-en!

Adres: Meerminneplein 7 (achter V&D) Zwolle

Groetjes, EricaStudio Nous!
18-08-2015

Geschreven door Meinou 

Studio Nous is een event planning studio. We zijn creatief in meerdere opzichten. Studio Nous zal vanuit de prachtige studio aan de industrieweg 5 meerdere events gaan organiseren. De alombekende Weekendmarket zullen we blijven voortzetten maar we gaan ook nieuwe events organiseren. We kunnen hier nog niet teveel over vertellen omdat het nog volop in ontwikkeling is en we ons momenteel richten op de overname en inrichting van de studio.

Maar we delen ook graag veel creativiteit en vinden het leuk om mensen in de studio te ontvangen. Daarom zullen we workshops blijven geven. De workshops die terugkomen zijn agenda, notebook/planner maken maar ook de handlettering en chalkboard workshop kun je weer op onze agenda vinden.

Ook in de workshops komt vernieuwing. Zo starten we met een nu al succesvolle workshop family planner maken. Heel flauw, maar meer kunnen we ook hierin niet vertellen omdat we nog volop aan het uittesten zijn. Hou vooral onze Facebook of Instagram pagina in de gaten. De snelste manier om nieuwe dingen te zien.

Over Facebook gesproken: Studio Nous staat voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Daarnaast houden we van delen. Daarom gaan we op social media terugkerende items behandelen. Zo zul je vanaf september elke week ook creatieve opruimtips, recepten. diy with kids, weekendideeën enz. vinden.
Onze studio wordt ook gevonden door andere creatieve ondernemers. Omdat samenwerken superleuk en inspirerend werkt wordt de studio regelmatig gebruikt door onder andere Jolanda Ronda van BLD vormgeving. Bij haar kun je een toffe workshop geometrische vormgeving doen. Meer info vind je op haar website www.bld-vormgeving.nl. Ook fotografen en stylisten maken graag gebruik van onze fijne lichte ruimte.

Of wat te denken van een pop-up store van een aantal dagen. Momenteel zijn we met meerdere leuke ondernemers in gesprek die voor een paar dagen hun mini winkeltje in onze studio willen opzetten.

Naast al deze activiteiten is Studio Nous er ook om jouw feestje te organiseren of te stylen. Van een complete bruiloft tot aan je verjaardagsfeestje. Helemaal op maat gemaakt en precies volgens jouw wensen. Momenteel plannen we een heerlijke juni bruiloft met een enthousiast bruidspaar. Iets kleiner maar net zo leuk is het eerste event waar je Studio Nous kan vinden. Namelijk Picknick in the park op 30 augustus in het Wilhelminapark in Meppel. Hier stylen we twee compleet ingerichte picknickplekken. Deze zijn geschikt voor 10 personen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je mand met hapjes en drankjes. De ene plek is zelfs gereserveerd voor een verjaardagsfeestje! Hoe leuk is dat? Je verjaardagsfeestje op een feestje. We hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Creëren en inspireren zijn twee woorden die heel goed bij
Studio Nous passen en daarom nodigen we zo af en toe inspirerende mensen uit om hun passie te komen delen. Zo komt er bijvoorbeeld een styliste met stylingtips voor je huis maar ook een stylist met tips voor je outfit. Maar ook een voedingsdeskundige staat op het programma. Onder de noemers: Stijl Studio, Smaak Studio, Inspiratie Studio en de Pop Up Studio kun je deze activiteiten vinden.

Op 1 september gaat onze website online!

Tot snel!

MeinouStyled by Bar
20-02-2015

Geschreven door Tineke

Barbara Keur

Koffiedrinken bij Barbara thuis is een feestje. Als je naar binnen stapt, zie je het in een oogopslag: hier woont en leeft een stylist. Puur en eigen. Stijlvol en gezellig. Een plek waar je thuiskomt en kunt zijn. Een rustige basis zonder poespas. Maar wel met grapjes en kwinkslagen. Met mooie teksten en beelden op de muur. Binnen no-time tovert Barbara een glimlach op je gezicht. 

Styled by Bar

Het kan ook niet anders dan dat ze van haar passie voor wonen, werken en leven haar beroep heeft gemaakt. Ze adviseert je graag hoe jij balans en rust creëert in je interieur. Of het nu voor je kantoor of (t)huis is. Het is altijd origineel, creatief en eigen. Op www.styledbybar.nl vindt je meer informatie over wat zij voor jou kan betekenen. 

Styled by Bar aan tafel 

De weekendmarket is een onlosmakelijk onderdeel van Van Onze Tafel. Door alle positieve reacties is het onze wens de market nóg leuker te maken. Voor jullie. En met Barbara aan tafel wordt het nog sfeervoller. Moodboards, tekeningen en fijne beelden passeren volop de revue. We weten het zeker: de aankleding wordt leuker en mooier dan ooit! 

Wij kunnen haast niet wachten om jullie de Weekendmarket styling te laten zien op Zondag 19 april a.s. Zien we jullie dan?

Groetjes, 

Tineke, LOV10

 Samenwerking met LOV10
16-01-2015

Geschreven door Krista en Tineke

In aanloop naar de Weekendmarket van afgelopen november liet een lieve vriendin van ons weten dat ze graag meer wilde doen met haar creativiteit, haar passie voor teksten schrijven en leuke evenementen organiseren. Haar eerste stappen wilde ze zetten door als standhouder op de Weekendmarket te komen staan. Met een prachtige gestylde stand en zoveel leuke handgemaakte producten voor in huis die ook super goed verkochten smaakte het naar meer. Heel wat kopjes thee volgden bij ons in de studio, plannen gesmeed en super leuke afspraken werden er gemaakt. Met als resultaat: een samenwerking met LOV10, tekst, styling en zelfontworpen woonaccessoires van Tineke Volbeda!

Tineke gaat voor ons bloggen als gastblogger en ze gaat ons ondersteunen met het organiseren van de Weekendmarkets. En daarbij ontwerpt ze prachtige woonaccessoires die we in de webwinkel gaan verkopen. 

Hieronder stelt Tineke zich voor.Wat vind ik het leuk dat ik mag aanschuiven bij Van Onze Tafel! 

Als klein meisje was ik altijd al in de weer met pen, naald en draad. Schilderen, boetseren, jurkjes naaien voor mijn poppen, truien breien voor mezelf en vriendinnen, als ik maar creatief bezig kon zijn. Het is nooit voorbij gegaan. En nu komen al die dingen samen aan tafel bij Van Onze Tafel.
Net als Krista en Erica heb ik ook een voorliefde voor oude spullen. Mijn ouders namen me vroeger al mee naar rommelmarkten. Ik kreeg dan een gulden in mijn hand gedrukt om ook iets moois op te scharrelen. En zo begon mijn eerste verzameling: kleine, dunne, oude glazen vaasjes beschilderd met bloemetjes. Ik was toen zeven jaar en vele verzamelingen volgden. 

Ieder voorwerp met een eigen dierbaar verhaal. Dat ene mooie houten doosje van een oud mevrouwtje die daar ooit haar liefdesbrieven in bewaarde. De oude lantaarn van mijn opa die hij ooit tussen het vuilnis zag staan. Dat mooie tafelkleed met geborduurde bloemen. Hoeveel uren werk is dat wel niet geweest om te maken? En wat voor verhalen zouden er allemaal verteld zijn met dat kleed op tafel? 

Al die spullen (mijn huisgenoten noemen het ‘troep’) nodigen uit om het huis regelmatig te herschikken: “Mam, heb je de kamer nu al weer veranderd?”. Ook wissel ik regelmatig van servies. Ik heb nogal wat verzameld door de jaren heen. Dat wordt ook niet altijd gewaardeerd door mijn drie zonen: “Mam, ik ga echt niet uit een kopje met prinsessen, bloemen en gouden randjes drinken en dat roze bord wil ik ook niet”. 

Hoe leuk is het dan dat ik bij Van Onze Tafel mensen tref die deze liefde wel begrijpen. Inmiddels zijn we al volop bezig met brainstormen en het uitwerken van ideeën. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop jullie snel te treffen bij Van Onze Tafel. Volg mij ook op mijn Facebookpagina

Groetjes Tineke
 blijf op de hoogte