Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 ItemsStudio Nous heeft de organisatie van de Weekendmarket van Van onze tafel overgenomen. Wij zijn zo blij dat de Weekendmarket blijft bestaan. En doorgaat in dezelfde stijl, sfeer, creativiteit en vooral gezelligheid.

Zolang de website van Studio Nous nog niet klaar is kun je nog gewoon op onze site terecht voor meer info over de Weekendmarket en/of je aanmelden als standhouder! Wil je meer info over de Weekendmarket dan kun je mailen naar info@studionous.nl

Interesse in deelname aan Weekendmarket op Zondag 29 november? Heb jij een webwinkel of onderneming die past binnen de stijl van Studio Nous? Op deze pagina vind je informatie wat deelname aan de Weekendmarket inhoudt.

Mensen inspireren

Studio Nous wil samen met andere creatieve ondernemers mensen inspireren. Dit kan op allerlei manieren. Handgemaakte producten, workshops, papierwaren, sierraden, kleding, lekker eten en drinke of de daarbij behorende table wear. Eigenlijk alles wat bijdraagt aan een leuk leven. Als het maar passie heeft. 

Een persoonlijk evenement

Aan Studio Nous ligt een gedachtegoed ten grondslag. We willen mensen inspireren. Ze ook laten genieten. We willen altijd verrassend zijn. Met aandacht voor details. Zo ontvangen de eerste 100 bezoekers altijd een goodiebag. Met daarin van iedere standhouder een klein cadeautje. En via een Facebookactie verloten we een verrassingspakket. Dat pakket bevat ook van iedere standhouder een cadeautje. 

Weekendmarket Zondag 29 november WINTERmarket! Wij zoeken ondernemers met woonaccessoires, Sinterklaas, Kerst, papierwaren, sieraden, kleding

Kosten deelname en algemeen

- Standplaats van 9 m2: € 85,00 excl. BTW
- Huur tafel: € 12,50 excl. BTW. Afmeting: 2,20m x 0,70m. Of neem gerust je eigen spullen mee. Let op! Alles moet passen door een normale deuringang. 
- Stroom: € 5,- (excl. BTW) per stand. Neem je eigen verlengsnoeren mee.
- Inrichten stand: van 9.00 – 11.00 uur op de dag van de Weekendmarket
- Goodies voor goodiebag: tassen staan klaar. Daar kun je je bijdrage in doen. 
- Cadeau voor verrassingspakket
- Alle Weekendmarkets zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur!
- Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op en rondom eigen terrein
- Toiletten aanwezig

Studio Nous biedt jou

Wij zorgen dat jouw onderneming in de spotlights komt. Wij maken dus niet alleen reclame voor de Weekendmarket! In de aanloop naar de Weekendmarket schrijven we in een blog over jou. Ook maken we een flyer die bij gave winkels in Meppel en omgeving wordt neergelegd en opgehangen. Verder communiceren we uitgebreid met media en via social media. 

We zijn bezig met een bedrijf om op de dag zelf een uitgebreide toffe reportage van de market te maken. Hierin wordt het logo van jouw bedrijf op de aftiteling geplaatst.  Deze video plaatsen we natuurlijk op onze website maar ook op alle social media en ons youtube kanaal. Tevens zullen we de video gebruiken om promotie te maken voor de volgende weekendmarket.

Wij vinden het superleuk wanneer je met jouw bedrijf als standhouder wilt deelnemen aan onze weekendmarket. Omdat het een lange dag is wordt ook jouw  innerijke mens niet vergeten. Je krijgt van ons een kannetje koffie of thee en tussen de middag hebben we voor jou en je evt collega (max 2 pers) een broodje met beleg.

Meld je aan

Wil je graag deelnemen? Ga naar aanmelden standhouders. Vul alle gegevens in en mail ze naar ons. VERGEET NIET de algemene voorwaarden door te lezen. Na jouw aanmelding kijken wij of je aansluit bij het gedachtegoed van Studio Nous. Ook proberen we een gevarieerd aanbod van standhouders bij elkaar te krijgen dus het is voor ons wel even puzzelen. Willen we je er graag bij dan ontvang je binnen 10 werkdagen van ons een mail met een link om je inschrijving definitief te maken. 

Wij kijken uit naar jullie aanmelding!

LET OP! Onze evenementen worden georganiseerd onder voorbehoud van het verkrijgen van de benodigde vergunningen. En onze evenementen worden georganiseerd in leegstaande hallen zonder huurder. Indien de hallen verhuurd worden of wanneer het om een andere reden niet meer mogelijk is de hallen te gebruiken dan zal het evenement worden geannuleerd. Studio Nous  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van het niet doorgaan van het evenement. Wel wordt het inschrijfgeld dan per direct naar je teruggeboekt.

 

 


blijf op de hoogte