Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Werkplek Loftzolder klaar!
04-09-2015

Geschreven door Erica 

Onze 1e nieuwe werkplek is helemaal ingericht! Op de grote zolder bij mij thuis heb ik een kwart van de ruimte kunnen vrijmaken voor mijn werkzaamheden voor Van onze tafel. Hier kan ik lekker gaan werken aan onze boekenseries. Krista zal binnenkort haar werkplek in de boerderij startklaar gaan maken. We zullen de ene week hier en de andere week in Giethoorn bij elkaar gaan aanschuiven, daarnaast werken we geregeld op lokatie voor onze boekbesprekingen en om te fotograferen. Ook overleggen we natuurlijk veel per mail of we appen elkaar.

De inrichting

Het bureau is net als in onze oude studio een plaat op 2 schragen, daar is ons logo ook van afgeleid.  Wat mee is verhuisd uit de studio is de kleine toonbank, daar zijn 2 planken bij in gemaakt voor mijn mappen, 3 kleine houten ladekastjes en voor mijn verzameling doosjes en kistjes. Verder het folderrek, daar gaan we straks de eerste uitgeprinte proefpagina’s op leggen! Bij Antiekzaak de Winkel in Koekange heb ik het oude ijzeren ladekastje gekocht voor alle vellen papier.

Heel veel kleine spullen hebben weer een plekje gekregen zoals de stoel, de ton met rollen papier, de kaartenrekken, de slinger met onze naam, de typemachine… Ik wilde heel graag nog een grote grijze bureaulamp, na wat speuren vond ik deze van Light & Living. Ik ben helemaal happy met mijn werkplek!

Blij met onze nieuwe start! 

Alles is nu overgedragen aan Meinou van Studio Nous, nu gaan wij aan de slag met onze boekenseries!

Groet,
Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte