Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Werkplek boerderij klaar!
29-10-2015

Geschreven door Krista

Eindelijk zijn onze beide werkplekken klaar! De studio bij Erica op haar loftzolder is al een tijdje in gebruik en gisteren hebben we voor het eerst in de boerderijstudio gewerkt. Wat zijn we blij met onze nieuwe werkplekken.

Het geeft ons zoveel meer rust om aan onze boeken, ons blog en eigen ontwerpen te werken. Heerlijk aan onze bureau's achter de computer mooie lay-outs maken voor de boeken, teksten schrijven en foto’s bewerken. Maar zeker ook alle ruimte en super fijn licht om een eigen fotostudio te maken. Voor ons heel belangrijk omdat we voor ons blog en de boeken veel zelf zullen gaan fotograferen. Natuurlijk gaan we ook nog veel op pad om inspiratie op te doen en mooie foto’s te maken.

De boerderijstudio is een heerlijke lichte ruimte met een kamer en suite! Bewust hebben we alles wit gelaten en de meubels in licht eiken hout of in mooie grijze tinten uitgezocht om het geheel mooi rustig te houden. 

In de ene ruimte staat het bureau met fijne stoelen. De zwarte stoeltjes, de mooie ton en andere gave accessoires uit de vorige studio hebben hier weer een mooi plekje gekregen. Ook staat er een heerlijke bank waar lekker gelounched kan worden. In de andere ruimte komt de muziekstudio van manlief! 

Kortom een studio waar we als gezin ook veel samen zullen vertoeven. Maar hoe heerlijk is het om daar alleen te werken. In alle rust en vanachter mijn bureau een prachtig uitzicht op de gracht waar de bootjes langsvaren. Is het te druk in de studio dan heb ik nog een mini werkplek in de woonkamer met misschien wel het meest idyllische uitzicht van de boerderij!

Natuurlijk binnenkort een blog over de inrichting en styling van de woonkamer en deze mini werkplek. 

Groetjes,

Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte