Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Weekendmarket SPRING
26-04-2015

Geschreven door Erica

Vorige week zondag om half 11 stonden de eerste bezoekers al voor de deur te wachten. Om 11 uur openden we de deuren van onze studio en dat was de start van de Van onze tafel Weekendmarket SPRING! Inmiddels rijendik druppelden de bezoekers binnen. De eerste 100 ontvingen een super goed gevulde goodiebag. Deze waren dan om kwart over 11 ook al op! We hebben weer honderden bezoekers mogen ontvangen.

Bedankt standhouders!

Wat zijn we elke market weer blij met onze standhouders. Wat een voorbereidingen treffen zij voor de Weekendmarket en om hun stand helemaal tip top in te richten.  Elke stand zag er uit als een mini winkeltje, een salon of een gave workshopruimte. 

Bezoekers

Wij streven ernaar om elke Weekendmarket die wij organiseren weer vernieuwende activiteiten aan de bezoekers te laten zien. Dus volop nieuwe standhouders, nieuwe workshops, verrassende to do's en dit keer ook ons eigen mini restaurant! Het Van onze tafel Lekkernijenplein. Onze primeur!

Lekkernijenplein

Even heerlijk genieten van de goede sfeer van de Weekendmarket kon in het door Styled by Bar gestylde mini restaurant van Van onze tafel. Met elkaar aan tafel gezellig bijkletsen en lekker eten. De koffie en thee met chocolade of speltmuffins vlogen over de toonbank. Velen hebben heerlijk geluncht met een Van onze tafel biologisch sapje met een stuk quiche (met kip en boursin) of een heerlijke couscous salade (met geitenkaas en honing). Blog hierover volgt nog!

Workshops

Bij diverse stands waren er leuke demonstraties te zien of workshops te doen. Veel bezoekers hebben daar aan meegedaan. Wij verkochten zelf onze nieuw ontwikkelde DIY workshopdoosjes waar je gelijk aan de workshoptafels mee kon beginnen, maar waar je natuurlijk ook thuis mee aan de slag kon gaan. Ook de kinder DIY workshopdoosjes waren een succes! Er is door de kids heel wat moois gemaakt bij het Kidsplein in samenwerking met Het blije kind. Heel wat ouders konden hierdoor even zonder kids over de Weekendmarket struinen. Alle Van onze tafel DIY workshops zijn in onze webwinkel te koop!

Photobooth

Typ je op social media #vanonzetafelweekendmarketspring in, dan kom je de meest prachtige foto’s tegen gemaakt tijdens de Weekendmarket in onze mini fotostudio. We hadden leuke props ontworpen waardoor de foto’s erg grappig zijn geworden.

Studio Puur

Tijdens de Weekendmarket SPRING heeft fotografe Christien Bruidegom van Studio Puur voor ons foto’s van de hele dag gemaakt. Het zijn er bijna 300 en allemaal even mooi. Voor nu hebben we 10  foto’s voor jullie uitgezocht. Volgende week zullen we er nog meer sfeerbeelden van de Weekendmarket op social media plaatsen. Volgen jullie ons daar al? En natuurlijk plaatsen we volgende week een blog over Studio Puur hier op onze site! 

Wij willen hierbij ook heel graag al onze vrijwilligers bedanken!! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest! En aan alle bezoekers van de Weekendmarket SPRING!, bedankt voor jullie komst en alle enthousiaste reacties! Tot de volgende keer!!!

Lifestyle by Koos heeft een heel mooi blog over de Weekendmarket geschreven. Lezen jullie mee!

Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte