Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Wat een succes! Weekendmarket 30-11-2015
02-12-2014

Geschreven door Erica

Afgelopen zondagochtend 10 over half 11, komt Sil (zoontje van Krista) ons melden dat de eerste bezoekers al voor de deur staan. Wij en de standhouders zijn nog druk bezig met de laatste dingen voordat we om 11 uur de deur open doen.

De 100 goodiebags waren lekker gevuld en toen om 11 uur de deur open ging werden wij overdonderd door de mensenmassa die met grote getalen binnen dromden. Met 4 man sterk hebben we de goodiebags uitgedeeld. 10 over 11 is er geklokt dat de goodiebags op waren. En de stroom mensen bleven maar binnen komen. We hebben bijna 1000 bezoekers door onze studio heen gehad. 

Toen er nog geen bezoekers waren liepen wij zelf al van ooooh en aaah langs de stands, wat had iedereen de stands mooi ingericht met prachtige woonspulletjes, accessoires, kleding voor groot en klein, papierwaren en ga maar door! Verder leuke demonstraties, doorlopende workshops en heerlijk eten en drinken. 

Wat was het gezellig druk in de hallen achter onze studio. Onze workshoptafel zat binnen een paar minuten al vol en bleven vol, de zitplekken bij het Lekkernijenplein waren de hele dag bezet. Bij het beauty plein werden heel wat nageltjes gelakt, haren geknipt, make-up advies gegeven en gezichten spraytanning gedaan. De creatieve workshops die je bij diverse stands kon doen liepen als een trein en zoveel animo voor de leuke demonstraties die werden gegeven. Andere creatieve ondernemers (sommigen stonden voor het eerst op een markt)  hebben hun spullen LIVE kunnen laten zien, veel kunnen vertellen over hun onderneming, leuke contacten opgedaan en natuurlijk hun producten verkocht of afspraken gemaakt. Onze zeven lieve gastvrouwen hebben ons fantastisch geholpen. Zonder hun hadden wij het zondag niet tot zo’n succes kunnen maken.

 

 

En WIJ? Wij hebben met een grote glimlach rondgelopen en genoten van de Weekendmarket. Een lieve vriendin van ons appte: Iedereen straalde: jullie, de bezoekers en de standhouders. Alleen maar blije mensen en dat is wat mensen meenemen. En daar doen we het voor! 

Wij genieten nog even na, gaan ons klaarmaken voor de feestdagen en alvast weer mijmeren over de volgende Weekendmarket. De data voor 2015 zijn al gepland. Zondag 19 april en Zondag 29 november. Erg leuk om te weten, de eerste aanmeldingen van leuke winkels en creatieve ondernemers zijn alweer binnen. Ken jij iemand waarvoor de Weekendmarket ook iets zou kunnen zijn, laat ze dan even op onze site kijken bij WEEKENDMARKET/Info standhouders! Daar hebben we alle informatie opgezet en kunnen standhouders zich aanmelden. We proberen weer net zulke leuke deelnemers als afgelopen zondag te verzamelen en misschien zie je er een paar wel weer terug. Wil je de volgende Weekendmarket ook weer meebeleven? Zet dan zondag 19 april 2015 alvast in je agenda! Tot dan!


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte