Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Vintage Paas styling
30-03-2015

Geschreven door Krista

Pasen

Eind Januari lagen ze al in de winkelschappen, de paaseitjes! Daar geven we nog niet aan toe. En zo half Februari vind je alweer Paas decoraties in de winkels. Dan wordt er door Lise en mij al af en toe iets leuks gekocht. Bij ons thuis is het traditie dat we een week of 3 voor de Pasen mooie Paastakken kopen, deze in een pot zetten en de takken mooi gaan stylen met Paas spulletjes.

Hiep Hiep Hoera

Begin Maart was ik jarig en heb ik een doos vol prachtige Paas cadeautjes gekregen van Erica. Allemaal in Vintage stijl. Vorige week heb ik samen met Lise de doos gepakt, samen met onze gekochte spulletjes en de decoraties die we al hadden, waaronder ook mooie zelf geknutselde, hebben we alles weer mooi gestyled. Dit jaar kozen we voor dikke kastanje takken en heb ik ze voor beneden in de grote oudblauwe vaas gezet. Lise heeft op haar kamer een eigen pot met takken staan.

Vintage


In de studio laten we de Paas styling dit jaar aan ons voorbij gaan. We zijn namelijk druk met de voorbereidingen voor de Van onze tafel Weekendmarket van Zondag 19 april. Maar op de foto's kun je wel zien wat voor prachtige vintage Paas items we vorig jaar hebben gescoord bij de kringloopwinkels.

Styling

Wat hebben jullie voor leuke Paas styling in huis?  Wij zijn erg benieuwd. Laat hieronder je reactie achter of plaats een foto van je Paasdecoraties op onze Facebookpagina met #vanonzetafelPASEN. Wie weet win jij een leuke Paasdecoratie! Woensdag 1 april maken we op social media de winnaar bekend!

Groetjes Krista

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte