Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Vensterbank styling
10-11-2014

Geschreven door Krista

Omdat ik een groot raam in de woonkamer heb met een mooie brede vensterbank kan ik me elke keer weer lekker uitleven met de vensterbank styling. Ik heb al eens een hele grote oude schilderijlijst in de vensterbank gehad, oude koffers, hoedendozen, grote potten neergezet die ik in mooie pasteltinten had geschilderd en sinds een jaar of 2 heb ik een vensterbankkastje staan. Zo kan ik mooi de hoogte in stylen. Het kastje heb ik destijds laten maken bij By Sigrid in Genemuiden.

In mijn kastje heb ik een oude wereldbol staan, een paar mooie blikken, mijn favoriete boek van Rachel Ashwell en een paar kaarsjes. Naast het kastje staat een mooie oud groen geschilderde vaas waar ik elke week nieuwe bloemen inzet. In elke hoek een mooi schemerlampje en mijn vensterbank ziet er top uit.
Na de Sinterklaas komen de Kerstspullen weer tevoorschijn en ga ik de vensterbank in Kerst stijl maken. En dan natuurlijk de 70 cm hoge Engel met oudblauwe jurk en gouden vleugels eraan naast het vensterbankkastje neerzetten. Nog een paar weken geduld. Natuurlijk komt er een Kerst styling blog bij Van onze tafel voorbij.

Toen ik mijn webwinkel Shabby & Roses nog had heb ik eens een oud theekastje wit geschilderd en aan iemand verkocht die de pootjes onder het kastje vandaan ging zagen om het in haar vensterbank te kunnen zetten. Ook zo'n leuk idee. Om de zoveel tijd zette ze weer andere spulletjes in het kastje.

Wat ook erg leuk is om in je vensterbank neer te zetten, zijn gave hoedendozen, in je eigen kleuren geschilderde oude koffers, op elkaar gestapelde schoenendozen die je beplakt met behang of plakplastic in je eigen stijl. 

Groetjes,
Krista

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte