Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Van onze tafel werkzaamheden
07-12-2014

Geschreven door Krista

Ruim een jaar geleden waren we op zoek naar een plek buitenshuis om aan onze boekenseries te werken. 

De studio was snel gevonden en ingericht. Aan de slag met onze boeken zou je denken MAAR wat een mogelijkheden bood de studio ons. Het proberen waard om te kijken of we daar iets mee konden doen.

De boekenseries kwamen daarom op een laag pitje te staan. HEEL VEEL andere leuke dingen kregen voorrang om uit te proberen. Sommige idee├źn hebben het niet gehaald maar wat zijn we blij met alle andere werkzaamheden die we met Van onze tafel doen.

De ONTWERPSTUDIO waar we alleen onze eigen papierwaren en woonaccessoires ontwerpen. Afgelopen jaar hebben we al mooie dingen ontworpen. Een mooie kaartenserie, prachtig briefpapier om weer eens ouderwets brieven te schrijven, feestelijke slingers van vintage materialen en leuke stickers voor de aankomende feestdagen. De boekenseries vallen ook onder onze ontwerpstudio, want de redactie, fotografie en het ontwerp en de opmaak doen we zelf.

De WEBWINKEL waar we onze eigen ontwerpen, papierwaren, kadootjes voor man & vrouw en jongens & meisjes, opgeknapte meubeltjes en bijzondere vintage vondsten verkopen. 1x per maand is onze studio op zaterdag open om onze producten LIVE te bekijken en te kopen (kijk op www.vanonzetafel.nl wanneer).

De WORKSHOPS die we geven op de maandagavonden. Maar ook op afspraak tijdens een vrijgezellenfeestje, babyshowerbedrijfsuitje of bijv. met een groep vriendinnen. Aan gave oude schooltafels die in onze studio in een lange rij staan worden de workshoppers gastvrij ontvangen met koffie/thee en natuurlijk wat lekkers. Na uitleg over de workshop gaat iedereen aan de slag. Eerst even rondneuzen op onze materiaaltafels waar voor ieder wat wils ligt. We hebben materiaal in alle kleuren en stijlen, nieuw of vintage spulletjes. Ieder kan de workshop maken in haar eigen stijl! Aan het eind van de workshop gaat iedereen met een mooi project naar huis. De workshopdata voor 2015 voor de workshops Handlettering, Snailmail, Giftwrapping, Chalkboard en Notebook maken staan op de site.

De WEEKENDMARKET waar we samen met andere creatieve ondernemers met regelmaat een scala aan activiteiten aanbieden. 2x per jaar organiseren wij deze inspirerende markt in onze studio en de hallen achter ons. Er kan geshopt worden, je kan creatieve workshops volgen en lekkere dingen proeven, inspiratie opdoen, andere creatievelingen ontmoeten en nog veel meer. Lees ook eens op ons blog over de Weekendmarket. 

Het BLOG waar we schrijven over Van onze tafel activiteiten, onze stijl, wat houdt ons bezig, waar werken we aan, welke creatieve ondernemers vinden we leuk en wat inspireert ons! Wekelijks plaatsen we diverse blogberichten.

MAAR de boeken gaan komen hoor! Vanaf januari staat het werken hieraan boven aan onze lijst! We houden jullie op de hoogte! 

Je kunt ons ook op social media volgen en daar lezen waar we mee bezig zijn. Hier vind je sneakpeaks, foto's van de workshopavonden, nieuwtjes, acties en nog veel meer.

     

Groetjes Krista & Erica

p.s. Foto's in dit blogbericht zijn gemaakt door Carolien Koetsier van Zoete Snoetjes


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte