Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Van onze tafel kaartenlijn
22-09-2014

Geschreven door Erica

We hebben een kaartenlijn uitgebracht! Erica heeft prachtige oude reclameboeken uit de tijd dat ze als grafisch ontwerper bij een drukkerij werkte. Deze kreeg ze mee toen ze voor zich zelf ging beginnen. Ze waren uit de tijd en niemand keek er meer naar om! De oudste boeken dateren uit de jaren 50 en 60. Met regelmaat bekijken we deze boeken ter inspiratie en gebruiken we illustraties voor onze workshops. En elke keer dachten we, wow, dat zou een mooie kaarten serie kunnen worden.

Met zorg hebben we de mooiste illustraties uitgekozen die geschikt zijn om als kaart te versturen en om in te kleuren. Een serie (inkleur)ansichtkaarten met vintage illustraties uit 1956!  Voor de liefhebber: ze komen uit Californië, typisch Amerikaanse tafereeltjes zijn het! 

Er is een serie voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Zwart-wit zijn ze al prachtig, maar ingekleurd zijn ze ook heel mooi en het is zo leuk om te doen! Kleuren is nu voor volwassenen ook helemaal hot! Als je een kaart per post verstuurt, kan je kiezen om de illustratie zelf in te kleuren of de ontvanger mag het inkleuren.
 

Voor mannen is het vaak moeilijk leuke kaarten te vinden. Met deze serie is dat geen probleem meer. Want wat dacht je van een man en zijn vliegtuig, auto of huis. Voor jongens een stoere kaart bij een kampvuur maar ook een mooie kaart met een jongen en zijn hond erop. En voor meisjes hebben we gekozen voor een vriendinnen en ballet kaart. En voor dames een mooi servies, een net gescoorde prachtige jurk, de postbode die een pakketje bezorgt, aan de telefoon etc. Wat dat betreft zijn de tijden niet veranderd! Ook zijn er kaarten bij met gelukkige stelletjes, deze zijn bijvoorbeeld geschikt te versturen als iemand gaat samenwonen of trouwen.

Wij zijn helemaal enthousiast over de nieuwe Van onze tafel papierwaren. Op de Hip en Handgemaakt Markt in Zwolle gingen deze ansichtkaarten als broodjes! En dan nu te koop in onze webwinkel, neem gauw een kijkje. Ze staan er alle 17 op.
 

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte