Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Van onze tafel interieur
25-09-2014

Geschreven door Krista

Als mensen onze studio binnenkomen zijn ze altijd verrast over hoe ons interieur er uit ziet! Het leuke is, dat wij Van onze tafel zijn gestart met een minimum aan budget voor de inrichting van onze studio. Hieronder beschrijven we hoe het interieur met ons mee is gegroeid!

In de tijd dat we net de beslissing hadden gemaakt samen een werkplek te gaan huren en we op zoek waren naar een geschikte ruimte, gingen we gewoon voor de gezelligheid even bij de kringloopwinkel in Staphorst langs. Daar liepen we tegen een paar gave vintage schooltafels en een prachtige kast met glazen deurtjes aan. Die moesten we hebben! Maar ja, we hadden natuurlijk nog geen studio en na lang wikken en wegen toch maar gekocht en ze voorlopig bij Erica in de garage gestald.

Na een paar weken was het zover! We hadden in Meppel in het BCM gebouw op de begane grond een mooie ruimte gevonden met een eigen ingang. Er moest heel veel gebeuren maar met een huurbaas die een wandje sloopte (maakte het ruimtelijker) en het systeemplafond vernieuwde met witte platen, de vader van Krista die de vloer heeft gelegd, onze keuken heeft gemaakt en we ons zelf een slag in de rondte te hebben geverfd was het zo klaar om ingericht te worden. De hallen achter onze studio staan leeg en her en der stonden daar nog wat werkbanken, stellingkasten ed. Deze konden we overnemen. Van een van de werkbanken is ons keukenblok gemaakt. Mooie ijzeren stellingkasten versleepten onze mannen vanuit de hallen naar onze studio en een houten stelling die ergens in een hoek stond is nu een winkelkast.

De basis was klaar en werd het tijd om alle spullen van huis naar de studio te verhuizen. We hadden al heel wat verzameld. Veelal gekregen, gekocht bij de kringloop of wat in huis over was. Een vrachtwagen met sterke verhuizers geregeld die bij Erica de schooltafels, kast en toonbank en bij Krista een oude tuintafel, stoeltjes, grote oude lampenkappen en al wat voorraad voor de (web)winkel ophaalde. Een leuke anekdote is, dat we vanaf de laadklep al een staande lamp verkochten!

En toen lekker inrichten. Het leek een bij elkaar geraapt zooitje maar alles op zijn plek is het een stylisch geheel geworden. Het enige wat we nieuw hebben gekocht zijn de schragen en mdf platen waar we onze bureaus van hebben gemaakt. Na het inrichten bleek dat we nog wel ruimte over hadden om meer tafels te plaatsen in de workshopruimte dus de kringloopwinkel in Staphorst gebeld of ze misschien nog 2 dezelfde schooltafels hadden. Die hadden ze toevallig nog in het magazijn staan en nu hebben we 6 gave tafels om aan te workshoppen. Goed dat we even gebeld hadden!

Sinds onze intrek in de studio hebben we al wat geschoven met de inrichting en nog wat vintage meubels erbij gekocht (lees ook ons blog over de vondst van onze bibliotheekkast) en nu is het helemaal naar ons zin. We hebben allebei een ruime werkplek, een gave workshopruimte, een winkelruimte met een mooie oude toonbank en kasten waar we alle producten in kunnen zetten die we verkopen. We verkopen onze spullen via onze webwinkel en 1x per maand zijn we op zaterdag open om onze producten LIVE te kunnen kopen. 

Benieuwd naar onze studio en producten die we verkopen? Zaterdag a.s. 27 september is er Open Studiodag van 10.00 - 16.00 uur aan de Industrieweg 5 te Meppel. Wees welkom! De koffie met natuurlijk wat lekkers staat voor je klaar.

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte