Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Vakantiewerk
18-08-2014

Geschreven door Krista

Afgelopen 2 weken heb ik samen met manlief Anne, zoon Sil (9 jaar) en dochter Lise (7 jaar) heerlijk vakantie gevierd in een prachtig chateau in de Dordogne.
Onze vakanties zijn altijd last minute en met hulp van Lydia van France Villa lukt het elke keer weer een super leuk vakantiehuis met zwembad te vinden in een prachtige omgeving in Frankrijk.

Zo ook 3 weken geleden, ik stuurde Lydia een mail of ze nog een leuk huis voor ons vrij had. In onze vakantieperiode had ze alleen nog maar een fantastisch chateau te huur! Zo'n ones in a lifetime vakantie. 

Omdat het een last minute betrof een super deal met Lydia kunnen sluiten. Part of the deal was de leuke opdracht dat ik namens Van onze tafel vakantiewerk zou gaan doen. Dat hield in voor de France Villa site nieuwe interieur foto's maken van het chateau!

Dus vertrokken we ruim 2 weken geleden naar de Dordogne in Frankrijk! 


Bij aankomst vielen we van de ene verbazing in de andere. Wat een prachtig mooi chateau en de omgeving een plaatje! De vakantie kon beginnen.

Heerlijk genoten van de prachtige natuur rondom het chateau, heel veel geluierd bij het zwembad, maar ook kastelen en dorpjes in de buurt bezocht, rondgedwaald door de Middeleeuwse straten van Sarlat, gekanood over de Dordogne, naar een echt dorpsfeest geweest, prachtig concert bijgewoond in de plaatselijke kerk, brocantes bezocht en uit eten geweest bij die geweldige beetje gekke kok in het restaurant in het dorp! Kortom op en top vakantie!

En niet te vergeten heel veel interieurfoto’s voor France Villa gemaakt! Van de keuken, de kelder, de mooie salon, de eetkamer, de mooie slaapkamers met allemaal hun eigen badkamer en wat te denken van een heuse torenkamer waar je met een wenteltrap nog verder naar boven gaat en beland in de prachtige badkamer! 
Zo mooi allemaal en met smaak en respect voor het verleden ingericht. Mooie schilderijen aan de muur, prachtige boekenkasten, meubels uit vervlogen tijden, stoere schouwen, een heus hemelbed, prachtige vloerkleden en ga maar door.  Mijn passie voor styling en fotografie kwam hier goed van pas. 

Deze vakantie was zeer geslaagd! En ik heb nog nooit zulk leuk vakantiewerk gedaan!

De foto’s van het interieur van het chateau kunnen jullie binnenkort vinden op de site van France Villa, www.francevilla.nl.  En bezoek ook de Facebookpagina van France Villa. Wil je een vakantie naar Frankrijk plannen, schroom dan niet om Lydia je vakantieplannen te mailen, ze heeft zulke mooie huizen in haar aanbod.  

Bij onze volgende last minute trekken wij zeker weer bij France Villa aan de bel!


Tot een volgend blogbericht,

Krista
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte