Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
On Top
10-12-2015

Geschreven door Krista

Ik was een tijdje geleden bij de Bruna en daar zag ik dit boek liggen. On Top van Anna Nooshin, handboek voor online succes. De prachtige foto op de boekomslag sprak mij aan. 

Vluchteling

Het verhaal gaat over Anna haar tijd als vluchteling hier in Nederland (zo actueel). En haar kracht en doorzettingsvermogen om er iets van te maken. En dan over haar eigen bedrijf, het online lifestyle magazine NSMBL. Ze beschrijft hoe ze met vallen en opstaan en door keuzes te maken haar bedrijf tot zo’n succes heeft kunnen maken. En dat allemaal door bijna alleen gebruik te maken van internet en social media en vooral zichzelf te blijven. En hoe leuk is het dat ze sinds vorige week bij de desk van RTL Boulevard mag aanschuiven als Lifestyle deskundige.

Social Media

Het boek heb ik in een ruk uitgelezen. Een prachtig succesverhaal met hier en daar tips voor je eigen online succes! Veel van die tips haal je uit het verhaal zelf en er zijn een aantal bladzijden met tricks voor je eigen bedrijf. Leuk om te lezen dat wij heel veel al in praktijk brengen.

Van onze tafel on Top

Wij zijn met Van onze tafel lekker op stoom. En wij danken ons succes zeker aan social media. Wat een mooi medium om jezelf te laten zien. Vanaf de start van Van onze tafel hebben wij elke dag een bericht geplaatst. Natuurlijk met ons handelsmerk, een mooie foto erbij. En altijd een link naar onze website. 80% van de workshoppers en de deelnemers en bezoekers van de Weekendmarkets kwamen via social media bij ons. Twee jaar geleden merkte je dat Facebook het sociale medium was, maar we zien nu dat onze volgers meer met ons Instagram account doen. 

Hoe doen jullie dat?

Dat is een vraag die ons veel gesteld wordt. De foto’s, de stijl, de berichten op social media. Het klopt altijd en helemaal in jullie stijl. Vaak worden er ook technische vragen gesteld. Ik ben degene die alles op social media gebied voor Van onze tafel heeft opgestart. Puzzelen, uitvogelen, op google zoeken hoe je iets moet aanmaken of wijzigen. Ik vond dat super om te doen. Van proberen kun je leren en dat is gebleken. Ik heb heel veel geleerd over Social Media. Sinds een paar maanden heb ik hulp van Erica. Zij is ook door het virus aangestoken en is helemaal enthousiast foto’s aan het maken, berichten aan het schrijven en dan plaatsen op al onze Social Media accounts. 

Volgen jullie ons al?

Op alle denkbare social media zijn we actief, houden we jullie op de hoogte wanneer een blog geplaatst is, de vorderingen van de Stijl- en Inspiratieboeken, leuke dingen die we willen delen, lekker eten en natuurlijk delen we leuke en interessante items van andere creatieve ondernemers.

Wij vinden het leuk om jullie als volger te verwelkomen. Klik op 1 van de foto's met de social media logo's waar jij ons graag wilt volgen. 


Via de RSS feed ben je altijd als eerste op de hoogte van een nieuw blogbericht op onze site.

En laat eens een reactie achter. Wij zijn benieuwd wat jullie van Van onze tafel vinden.

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte