Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Toffe dames tassen museum!
25-02-2015

Geschreven door Krista

Tassen, je kan er niet genoeg hebben. Zo handig om je spullen in te doen die je mee wilt nemen als je weg gaat. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. O.a. grote weekendtassen, handtassen, rugtassen, make-up tasjes en avondtasjes. Je hebt goedkope tassen en dure merktassen. Collectors items, vintage tassen en ga maar door. Wij gaan voor tassen in de Van onze tafel stijl!

Wist je dat er in Amsterdam een geweldig leuk tassenmuseum zit aan de Herengracht? Tassenmuseum Hendrikje, vernoemd naar de oprichtster Hendrikje Ivo. Het is het grootste tassen museum ter wereld.

Het pand heeft twee stijlkamers, die door de bezoekers zijn te bezichtigen. De vaste collectie van het Tassenmuseum ( zo’n 4500 stuks) toont de geschiedenis van de westerse tas vanaf de late Middeleeuwen tot heden. Voor elke tassen liefhebber een aanrader om naar toe te gaan. Bij ons vind je leuke tassen in de Van onze tafel stijl Deze week hebben we een paar leuke veelal vintage tasjes in onze webwinkel gezet. 

Geborduurde handtas: Deze gave tas is super leuk om te gebruiken maar net zo leuk om aan een haakje in je slaapkamer of badkamer te hangen! Natuurlijk stop je er dan bijvoorbeeld mooie sjaaltjes, riemen of badkamerspulletjes in.

Make-up tasje van Claye & Eef: Dit tasje is makkelijk om je make-up spulletjes in te doen en dan in je grote tas te stoppen als je op pad gaat. Kun je altijd en overal je make-up bijwerken.

Vintage tasje met bloemen: Dit is zo’n leuk grappig tasje. Handig voor als je op vakantie gaat als toilettasje!

In onze webwinkel hebben we nog meer leuke vintage tassen te koop. Wat is jouw favoriete tas? Laat het ons hieronder bij reacties weten.


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte