Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Styling & fotografie
24-09-2014

Geschreven door Krista

Wij stylen en fotograferen voor Van onze tafel heel wat af. Onze site, de studio en social media zijn allemaal 1 geheel. En dat wordt opgevallen. Super leuke reacties ontvangen we op de stijl die we neerzetten. Veelal krijgen we de vraag hoe maken jullie die mooie foto’s voor social media, wie schrijft de teksten, wie heeft jullie site ontworpen en hoe stylen jullie alles zo goed op elkaar af. 

Dat willen wij ook, ’een eigen stijl’ , is veelal de opmerking.

En dan gebeurt het ineens dat we met Gewoon Bakken aan tafel zitten te brainstormen over hun nieuwe productlijn en er puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Normaal gesproken werken wij niet in opdracht voor anderen maar voor Krista's broer die eigenaar is van Gewoon Bakken maakten we een uitzondering. Krista gaat niet vanuit Van onze tafel maar voor eigen rekening de productstyling & fotografie voor hun site en social media doen. Krista styled en fotografeert al jaren hobbymatig en heel af en toe neemt zij een leuke opdracht aan die bij haar passie voor styling & fotografie past. 

Eerst een moodboard gemaakt met afbeeldingen van Pinterest om het voor de klant visueel te maken wat we voor ogen hebben. Dat gaat nog lekker ouderwets. Niets geen gelikte presentatie maar gewoon een vel wit karton met heel veel afbeeldingen erop geplakt! Opgerold mee naar Gewoon Bakken en het daar laten zien. Natuurlijk ook uitgewerkt hoe we op social media alles gaan aanpakken. Planning, foto’s, acties e.d.. Gewoon Bakken enthousiast, Krista enthousiast en de opdracht is binnen.

Per 1 oktober start Gewoon Bakken met de verkoop van bakmixen. Krista is druk bezig met de product- en stijlfoto’s, leuke acties bedenken, teksten schrijven en te zorgen dat de Gewoon Bakken stijl overal zichtbaar wordt. Ontzettend leuk om te doen, best spannend en benieuwd hoe de Gewoon Bakken stijl ontvangen gaat worden. 

Gewoon Bakken is ook deelnemer op de Van onze tafel Weekendmarket op zondag 30 november. Binnenkort schrijven we ook een blog over het bedrijf zelf. Kun je niet wachten om kennis te maken met de Gewoon Bakken stijl, kijk dan vast op Facebook of Instagram!

Creatieve groet,

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte