Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Studio verhuizen
04-08-2015

Geschreven door Krista

Er komt nog heel wat bij kijken om op 1 september de sleutels van onze studio aan Meinou van Studio Nous over te dragen. 


Interieur

Wat hebben we sinds onze start veel verzameld. Natuurlijk onze prachtige veelal vintage inrichting. Het meeste blijft achter zoals de gave workshoptafels die we vonden bij de kringloopwinkel in Staphorst nog voor we de studio hadden gehuurd. De vintage stellingen die achter in de hallen stonden en we van onze huurbaas hadden overgenomen. Onze bureau's die we heel simpel hadden gemaakt van witgeschilderde schragen en een mdf plaat erop! En wat dacht je van al die gave vintage stoelen. 

Maar we nemen ook veel moois mee voor op de nieuwe locaties. De gave oude lampenkappen, de toonbank, de oude bibliotheek kasten en de servieskast! Deze krijgen weer een mooie plek. 

Studio Nous

Studio Nous gaat onze Workshops en de Weekendmarket voortzetten. Al het materiaal en de stylingobjecten neemt Meinou ook van ons over. 
(Je kan je tot 1 september a.s. nog inschrijven via onze site, daarna is de site van Studio Nous klaar.)
Zoveel spullen

Maar dan blijft nog zoveel over. Dozen vol prachtige spullen waar we nog stijlfoto's van moeten maken voor onze boeken. Ook hebben we de wereld aan craftspullen en allerlei materiaal. Onze dochters kunnen de komende jaren lekker vooruit met mooie DIY projecten. Al ons mooie servies die we tijdens de workshops gebruikten hebben we ingepakt. En de door ons zelf ontworpen DIY workshopdoosjes (ook voor kids). Deze kun je gewoon blijven bestellen in onze webwinkel.

Verhuizen

Heel wat ritjes tussen de studio en onze huizen zijn we aan het maken. De grote meubels blijven zolang nog in de opslag. We moeten nog even geduld hebben met het inrichten van de loftstudio en de boerderijstudio. Tot die klaar zijn gaan we voorlopig op inspirerende locatie's werken. 

Onze eerste locatie zal zijn bij de Mangerie van De gillende keukenmeiden in Zwolle! Onder het genot van een high tea gaan we daar enthousiast de eerste stappen weer zetten om verder te gaan met onze boeken. En natuurlijk volgt hier een blog over.

Creatieve groet,

Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte