Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Studio Nous Weekendmarket 1
01-12-2015

Geschreven door Krista

Daar stonden we dan afgelopen zondag! Als bezoeker in de rij voor de Studio Nous Weekendmarket Winter-editie! 

Een maand of 3 geleden heeft Meinou van Studio Nous onze studio, het geven van de workshops en 'ons kindje' De Weekendmarket overgenomen.

Concept Weekendmarket

Dit concept bedachten we voor het Van onze tafel openingsweekend en het bleek direct een enorm succes! Daarna nog 3x georganiseerd. De market werd groter, er kwamen elke keer meer bezoekers, we waren steeds op zoek naar iets vernieuwends en de styling werd met de markt mooier. Weken aan voorbereidingen gingen er aan vooraf! 
Maar wat een kik elke keer weer als de standhouders de lege hallen kwamen vullen met al hun mooie spullen en dat een half uur voor de opening al zoveel mensen in de rij stonden. En dat de deur dan openging en iedereen naar binnen liep door de studio naar de hallen en de normaal zo koude donkere hallen tot leven kwamen.
Wat een gezelligheid, gemoedelijkheid, kleine reünie's die plaatsvonden, koffieleuten met wat lekkers, een creatieve workshop doen, lekker shoppen, de bezoekers die niet weg konden komen. Te gezellig!

En nu stonden we daar dus zelf. Om 11 uur ging de deur open en liepen we vol verwachting naar binnen. Toch spannend! Wat heeft Meinou er van gemaakt, hoe heeft ze het gestyled, is er veel hetzelfde gebleven, welke draai heeft ze er aan gegeven, zien we nog iets van Van onze tafel terug? Wordt het weer zo'n succes? 

Het werd zeker weer een succes!  En wat een gave styling, leuke verrassingen, het Studio Café met gezellige zitjes, al die leuke standhouders, live muziek en voor de kids een heus circus. En natuurlijk heel veel bezoekers.

En wij, wij hebben genoten! En eindelijk tijd om te shoppen bij alle leuke stands, een workshop te doen en wat lekkers eten in het cafe, bijkletsen met standhouders en bezoekers! Echt volop genieten van de Weekendmarket. Ook wij konden niet wegkomen. 

Waardige opvolger

Wat is Studio Nous een waardige opvolger van de Weekendmarket! Dit concept staat als een huis!

Meinou, petje af voor jou en Oscar! (Oscar staat op de foto linksboven en Meinou rechtsonder) Wat hebben jullie er iets gaafs van gemaakt. Geniet lekker na en wij kijken nu al uit naar de volgende Weekendmarket en alle andere events die Studio Nous nog gaat organiseren.

Wij gaan verder werken aan onze boekenseries! En misschien staan we eind volgend jaar zelf met een stand op de Weekendmarket! Hoe leuk zou dat zijn. 

Groetjes,

Krista en Erica

P.S.: Hieronder nog een blog over de Weekendmarket!


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte