Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Studio Nous!
18-08-2015

Geschreven door Meinou 

Studio Nous is een event planning studio. We zijn creatief in meerdere opzichten. Studio Nous zal vanuit de prachtige studio aan de industrieweg 5 meerdere events gaan organiseren. De alombekende Weekendmarket zullen we blijven voortzetten maar we gaan ook nieuwe events organiseren. We kunnen hier nog niet teveel over vertellen omdat het nog volop in ontwikkeling is en we ons momenteel richten op de overname en inrichting van de studio.

Maar we delen ook graag veel creativiteit en vinden het leuk om mensen in de studio te ontvangen. Daarom zullen we workshops blijven geven. De workshops die terugkomen zijn agenda, notebook/planner maken maar ook de handlettering en chalkboard workshop kun je weer op onze agenda vinden.

Ook in de workshops komt vernieuwing. Zo starten we met een nu al succesvolle workshop family planner maken. Heel flauw, maar meer kunnen we ook hierin niet vertellen omdat we nog volop aan het uittesten zijn. Hou vooral onze Facebook of Instagram pagina in de gaten. De snelste manier om nieuwe dingen te zien.

Over Facebook gesproken: Studio Nous staat voor creativiteit in de breedste zin van het woord. Daarnaast houden we van delen. Daarom gaan we op social media terugkerende items behandelen. Zo zul je vanaf september elke week ook creatieve opruimtips, recepten. diy with kids, weekendideeƫn enz. vinden.
Onze studio wordt ook gevonden door andere creatieve ondernemers. Omdat samenwerken superleuk en inspirerend werkt wordt de studio regelmatig gebruikt door onder andere Jolanda Ronda van BLD vormgeving. Bij haar kun je een toffe workshop geometrische vormgeving doen. Meer info vind je op haar website www.bld-vormgeving.nl. Ook fotografen en stylisten maken graag gebruik van onze fijne lichte ruimte.

Of wat te denken van een pop-up store van een aantal dagen. Momenteel zijn we met meerdere leuke ondernemers in gesprek die voor een paar dagen hun mini winkeltje in onze studio willen opzetten.

Naast al deze activiteiten is Studio Nous er ook om jouw feestje te organiseren of te stylen. Van een complete bruiloft tot aan je verjaardagsfeestje. Helemaal op maat gemaakt en precies volgens jouw wensen. Momenteel plannen we een heerlijke juni bruiloft met een enthousiast bruidspaar. Iets kleiner maar net zo leuk is het eerste event waar je Studio Nous kan vinden. Namelijk Picknick in the park op 30 augustus in het Wilhelminapark in Meppel. Hier stylen we twee compleet ingerichte picknickplekken. Deze zijn geschikt voor 10 personen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je mand met hapjes en drankjes. De ene plek is zelfs gereserveerd voor een verjaardagsfeestje! Hoe leuk is dat? Je verjaardagsfeestje op een feestje. We hebben er in ieder geval heel veel zin in.

Creƫren en inspireren zijn twee woorden die heel goed bij
Studio Nous passen en daarom nodigen we zo af en toe inspirerende mensen uit om hun passie te komen delen. Zo komt er bijvoorbeeld een styliste met stylingtips voor je huis maar ook een stylist met tips voor je outfit. Maar ook een voedingsdeskundige staat op het programma. Onder de noemers: Stijl Studio, Smaak Studio, Inspiratie Studio en de Pop Up Studio kun je deze activiteiten vinden.

Op 1 september gaat onze website online!

Tot snel!

Meinou


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte