Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Snailmail workshop september 2014
14-09-2014

Geschreven door Erica

Afgelopen maandagavond was het Snailmailavond! We hadden een gezellige samengestelde groep! Leuk om te vertellen: er waren o.a. een moeder met dochter. Deze moeder heeft 3 dochters waarmee ze regelmatig met ieder afzonderlijk een leuke activiteit doet. Deze keer was het Snailmailen bij Van onze tafel. Quality time met je dochter, super toch?

Er is door iedereen zo'n mooie Snailmail gemaakt! Onze materialentafel is altijd goed gevuld: mooi papier, masking tape, perkamenten envelopjes, calcovellen, lucifersdoosjes (om te beplakken), koetjes repen (om een wikkel omheen te maken), notitieboekjes en verder allerlei kleine envelopkadootjes en spullen om uit te knippen, perforators met figuren en ga zo maar door...

Hieronder laten we enkele foto's van de Snailmail die deze avond gemaakt is zien.

De volgende Snailmail workshop staat gepland op maandagavond 8 December (19.30-22.00 uur) en hebben we voor deze avond ook allerlei Kerstspulletjes en afbeeldingen. Zodat je iemand met de Kerstdagen kan verrassen met een goed gevulde Snailmail envelop als verrassing in de brievenbus! Kosten € 20,- p.p. incl. materiaal, koffie/thee met wat lekkers en hapjes & drankjes. 

Interesse in deze workshop? Stuur dan een mail naar info@vanonzetafel.nl of kijk voor meer info bij Workshops


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte