Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
'Shoot' boek van Zilverblauw!
16-10-2015

Geschreven door Krista

Wij zijn er elke dag mee bezig! En degene die Van onze tafel volgt op social media kan elke dag één of zelfs meerdere keren meekijken. En volg je ons ook privé (Krista, Brockbernd en Erica) dan zie je nog meer foto's voorbijkomen.

Onze passie voor fotografie is dus groot. Erica heeft op de DEVA onder andere het vak Fotografie gevolgd en ik heb door zelf veel foto's te maken en goed te kijken het fotograferen me eigen gemaakt. Maar allebei doen we het met zoveel plezier en al zeggen we het zelf, we hebben met regelmatig ons lucky shot! Dan zijn we zo blij met een geschoten plaatje. 

Vaak nemen we even de tijd om iets mooi gestyled neer te zetten, een mooie compositie te maken. Dat is echt zo'n ontspannen creatief momentje voor ons op de dag. 

Bij de start van Van onze tafel hebben we accounts gemaakt bij alle social media. Vanaf het moment dat we de sleutel kregen van onze eerste studio plaatsen we foto's met leuke informatieve of inspirerende teksten erbij. We hadden binnen no time een schare fans en kwam Van onze tafel goed onder de aandacht! Wat vooral de leukste complimenten waren, is dat alle foto's in dezelfde Van onze tafel stijl zijn! Het is herkenbaar.

Omdat wij Uitgeverij Snor (de wereld van Snor) en het gave blog van Zilverblauw al enige tijd volgen waren we aangenaam verrast dat Anki Wijnen van Zilverblauw bezig was met een boek maken over fotografie! Dat kon ook haast niet uitblijven met al die prachtige foto's op haar blog. 

Niet zo'n studieboek maar een mooi gestyled boek. Met prachtige foto's en super handige tips & tricks voor het maken van de mooiste foto's van interieur, producten, portretten, de natuur & food! Het boek zou uitgegeven worden door Uitgeverij Snor! Dat kon niet anders dan een gaaf boek worden. 

Zodra het boek uitkwam heb ik er twee besteld! Zodra ze bij mij op de deurmat vielen snel als verrassing één exemplaar naar Erica gebracht! Maar ze deed na aanbellen de deur niet open. Dus terwijl zij zit te werken in de studio op de loftzolder aan onze nieuwsbrief en de bel niet hoort, plok! Er valt wat in de brievenbus en weg ben ik! Ik stuur nog wel even een appje dat ik wat inspiratie door de brievenbus heb gedaan!

Enige tijd later ontvang ik een berichtje terug:

'OWH WAT LIEF!!!!

Ik zat direct al helemaal in t boek dat ik vergeet je terug te appen om je te bedanken. hihi echt een heel gaaf boek, je bent een schat, dank je wel!!!!!'

Nou als dat geen goeie recensie is! 

Alle trucjes om mooie foto's te maken hebben we natuurlijk direct gebruikt om de foto's voor dit blog te maken. Wel even wennen hoor want we schieten de foto’s beide normaal gesproken met onze Iphone’s en nu voor het eerst met onze nieuwe camera, de Olympus E-M10. Gekocht bij CameraNU waar we super zijn geadviseerd door Marc en Jonathan. En gewoon op de automatische stand gezet want in de herfstvakantie gaan we de handleiding en instellingen eens goed doornemen, flink oefenen met de camera en deze ons eigen maken. Wij hebben de foto's in het kleurenthema gemaakt van de layout van het boek, roze met geel!

Wil jij zelf ook leren nog mooiere foto's te maken dan raden wij het boek Shoot zeker aan! Gebruik op social media #shoothetboek. Dan vind je de foto's van de boekeigenaren van Shoot! Heb je het boek in bezit dan kun je ook meedoen aan een hele leuke Shoot Photo challenge. Natuurlijk staan in het boek ook super leuke DIY opdrachten om de tips & tricks in praktijk te brengen! 

Natuurlijk gaan wij #shoothetboek ook gebruiken! Volgen jullie mee?

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte