Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Restyling kast woonkamer 2
26-02-2016

Geschreven door Erica

Vervolg van vorige blog over mijn 2 grote vakkenkasten:

Op de grote foto zien jullie 1 van mijn 2 kasten in zijn geheel. Het is nog niet helemaal af, want ik zoek nog wat oude boeken, en een oude encyclopedie bijvoorbeeld….


En op de kleine foto’s eronder zie je: 

1. Twee oude apothekers flessen van de kringloop en een nieuwe rieten mand van de Leenbakker

2. Een lief oud klein laatje met wat strengetjes wol, op het standaardje een stenen plakaat met een afdruk van een plant, alles van de kringloop.

3. Mijn boeken heb ik allemaal zo neergelegd zodat je allerlei crèmekleurig papier van de boeken ziet en niet de kleurige kaften. Daaronder een gave koperen lantaarn van Dat zit wel snor/Woonmaterie.

4. Een oud lijstje met foto van de zeilboot van de opa van mijn man en een mandje, deze spullen had ik al.

5. Drie klossen met ecru garen van de kringloop en een stuk versteend hout op een ijzeren standaard van Bonheur.

6. Drie bij elkaar gezochte aardewerken potjes van de kringloop.

7. Een donker lijstje met een oude ansichtkaart van ons huis, al in mijn bezit en een zwart keramiek vaasje plus gloeilamp vaasje van Bonheur.  Daaronder een beeld gehouwen uit mergelsteen van de kringloop. Ik zie er een olifant in. 15 Euro koste deze, echt heel blij mee, wie doet zoiets weg? 

8. Flessen sterke drank met cognac glazen voor speciale gelegenheden. Had ik al, ik zoek nog een mooie kristallen karaf hierbij.

9. Boeken over kunst met daarop een sierlijke ovalen schaal van koper van de kringloop, een ijzeren vitrinekastje van Dat zit wel snor/Woonmaterie en een dromedaris van de kringloop. 

Zo grappig dat beest, het is waarschijnlijk een souvenir geweest.

Info kringloop en winkels

Shoppen bij de kringloop is superleuk en origineel!!! Ik heb geshopt bij de kringloop in Wolvega, Steenwijk en in Meppel (Hugo de Groot straat).

Dat zit wel snor/Woonmaterie (binnenkort een nieuwe naam!) van Katy en Suzanne in het pittoreske Blokzijl is echt een aanrader, hip nieuw spul en prachtige vintage meubels. Je kan er ook heerlijk koffie en theedrinken.

Bonheur is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Steenwijk met allerlei stijlen, dus voor ieder wat wils! Eigenaresse Willemijn is tevens interieurstyliste en dat zie je terug in haar mooi gestylde winkel.


Instagram

Eigenlijk wil ik nog veel meer vakken uit mijn kasten laten zien, deze komen dan nog wel eens voorbij op Instagram!

Hoop dat jullie het leuk vonden! Een reactie hieronder achterlaten vind ik super!!


Groetjes,

Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte