Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Outdoor studio
25-09-2015

                                                                          Geschreven door Krista

Afgelopen maandagmiddag hebben we op een wel heel bijzondere locatie werkzaamheden gedaan voor Van onze tafel! We maakten van het bos onze studio.

Twee auto's volgeladen!

Klinkt heftig maar er moesten vier kinderen mee, picknickspullen, camera's en een taart! Een kwartiertje rijden en toen waren we op onze bestemming. Een prachtig bos bij Staphorst met een meertje met een heus strand! Aan de rand van het bos met uitzicht op het meertje hebben we onze studio ingericht, lees: picknickkleden op de grond en we konden zo aan het werk.

Eerst gezellig met z’n allen wat gedronken en taart gegeten en daarna aan het werk. Terwijl de kinderen zich vermaakten in het bos en op het strandje hebben wij heerlijk foto's kunnen maken voor de Inspiratieboeken. Zo prachtig ook dat de kinderen ons steeds wezen op mooie dingen die misschien leuk zijn voor in de boeken. Denk aan voetstappen in het zand, waterbeestjes in het meertje, dennenappels op het mos en de blaadjes aan de bomen. Natuurlijk hebben we op verzoek hier mooie foto's van gemaakt. Of ze de boeken gaan halen is nog de vraag maar zo lief dat ze meedachten.

En hoe heerlijk is het om zo te werken. Prive en werk gaan soms best samen. Beetje creatief mee omgaan! En laat dat nou iets zijn wat we best kunnen.

Groetjes,

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte