Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Nostalgie te koop!
19-02-2015

Geschreven door Erica

Wij worden er zo blij van. Gave vintage items die je doen denken aan je jeugd. En wat roept dat toch mooie herinneringen op. En wat blijkt dan dat de tijd snel gaat. En verlangen we soms weer naar toen! De tijd leek wel stil te staan. Zomers duurden eeuwig, zorgen bestonden niet en als je ergens mee bezig was deed je dat met de volle 100% aandacht want afleiding (mobiel, email en what’s app) bestond er niet.

Een tijdje terug kwamen wij de volgende vintage schatten tegen die ons deden denken aan toen en dachten die zijn super voor in onze webwinkel. Maar net zoals veel  andere mooie spullen die we vinden zetten we ze eerst in de studio in onze open winkelkasten. Kunnen we er eerst zelf van genieten voor ze de verkoop in gaan. Zo zitten we vaak te mijmeren bij alle mooie spullen in onze studio. Want ging je uit logeren of zomers naar de camping dan zat er in je toilettas altijd een zeepbakje met een nieuw zeepje en tandenborstel houder met daarin je tandenborstel. De spoelbeker die bij het setje hoorde namen we zelfs mee. 

En was je bij je opa en oma op de thee dan kwam er altijd een blik met koekjes op tafel. Kreeg je een glas limonade dan kwam het blikje met chocolaatjes of snoepjes tevoorschijn.

Mooie tijden en fijne herinneringen die we nu echt in de verkoop gaan doen.

1. De set van tandenborstelhouder en zeepbakje roze roos is zo leuk om kado te geven in een pakket met bijvoorbeeld een lekker stuk zeep, een gastendoekje en washandje en een mooie roze tandenborstel. Het setje kost € 5,-

2. De set van spoelbeker en zeepbakje rood/groen bloem is prachtig in je badkamer met in de spoelbeker een leuk groen plantje! Het setje kost € 5,-

3. Het blikje met afbeelding van een prachtige vrouw is leuk op je nachtkastje met daarin briefjes en een mooie pen om voor het slapen gaan nog mooie gedachtes op te schrijven en daarin te bewaren. Het blikje kost € 3,-

Wij hopen dat deze bijzondere items een mooie bestemming gaan krijgen! In onze webwinkel hebben we nog meer gave vintage kadootjes te koop.

En we vinden het leuk om te horen bij welke vintage dingen jij weer terug denkt aan vroeger. Laat je het ons weten bij reacties!  

Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte