Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Natuur fotografie
18-03-2016

Geschreven door Krista

Wat kan ik genieten van mijn vroege ochtendwandelingen met onze pup Noor. Vooral in de weekenden wanneer we in Giethoorn zijn en ik al voor zonsopgang aan de wandel ga door het Nationaal Park Weeribben Wieden. Noor mee, mijn fototoestel om de nek en sjouwen maar. 

De paden op, de lanen in

Eerst een stuk over de bruggetjes langs de gracht en dan het dorp uit en de velden in. In het donker het weggetje in dat tussen de weilanden door loopt. Letterlijk de zonsopgang tegemoet. Zo mooi om het licht te zien worden. Die verschillende kleurschakeringen en natuurlijk de zon die zich laat zien. Maar ook wanneer het regent, het mistig is of er sneeuw ligt. Het wandelen daar is prachtig.

De natuur wordt wakker

Zodra de zon wat hoger staat hoor je de ganzen gakkend overvliegen (bekijk hier een filmpje ), de eenden kwetteren en zoveel verschillende vogels zingen. Inmiddels weet ik precies waar ik de groepen reeën kan vinden. Het zijn 3 groepjes van
 6 reeën. Ze hebben Noor en mij altijd al snel in de gaten en staan klaar om weg te rennen. Maar ik roep altijd: Goed volk! En dan grazen ze rustig verder.

Kijken en klik

Met regelmaat onderbreek ik de wandeling door even stil te gaan staan en te genieten van al het moois om me heen. Gelukkig heb ik de camera bij me en kan ik van al dat moois foto’s maken. Inmiddels heb ik heel wat zonsopgangen gefotografeerd. Heb ik heel veel foto’s genomen van de mooie omgeving en van de dieren die ik tegenkom. Op mijn privé Instagram kun je al deze foto’s bekijken. Voor dit blog heb ik mijn mooiste natuurfoto’s geselecteerd. 

Wedstrijd

Ik ben heel benieuwd naar jullie eigen natuurfoto's. Daarom heb ik iets leuks bedacht. Plaats op je eigen Instagram account jouw mooiste natuur foto met #vanonzetafelfotografie, geef via reacties onder aan dit blog aan welke foto van mij je het mooist vindt. Vrijdag 1 april kiezen Erica en uit de hashtag #vanonzetafelfotografie de mooiste foto uit. De winnaar krijgt een afdruk (30 x 30 cm) van de foto van mij die jij het mooist vond.

Heel erg benieuwd naar al jullie natuurfoto’s!

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte