Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Lise's kamer
12-11-2014

Geschreven door Krista

Dochterlief Lise is een tijdje geleden van slaapkamer verhuisd. Op haar zolderkamer was niet genoeg ruimte om haar grote hobby dansen uit te oefenen. En omdat mijn werkkamer vrij was gekomen omdat ik alles nu in de studio heb kon ze mooi daar heen. 

Maar voor het zover was hebben we eerst samen op Pinterest inspiratie opgedaan. Heeft ze de kleuren voor op haar kamer zelf uitgezocht. Dit hebben we gedaan door samen naar de bouwmarkt te gaan en kleurenstalen uit te zoeken. Ze wist precies wat ze wilde.

Haar eisen waren:
Genoeg balletruimte en een barre met GROTE spiegel
Een buro om aan te knutselen en tekenen
Haar schildersezel moest een plekje krijgen
En ze wilde heel graag een hemelbed
Haar schilderijen moesten een plekje aan de muur krijgen
 

Aan de slag! Eerst al het houtwerk in de kamer fris wit geschilderd en een muur roze en een muur wit gesausd. Alles lekker schoongemaakt en toen inrichten maar.

Een hemelbed gekocht en roze gordijnen voor aan de hemel. We hadden nog een hele grote oude spiegel zonder lijst staan en daar hebben we met plakplastic een lijst rondom geplakt. Bij de bouwmarkt een gordijnroede gekocht en die als barre voor de spiegel gemonteerd. Een oud burootje neergezet met een knalroze burostoel. Haar schilderijen opgehangen en schildersezel neergezet. Ook heeft Lise nu een wastafel met kraan op haar kamer. Daaronder een bankje neergezet waar ze haar spulletjes op uit kan stallen. Bijna 8 jaar en al heel wat potjes nagellak, flesjes parfum, een heuse make-up koffer en natuurlijk heel veel haaraccessoires en sieraden.

Het is een echte meidenkamer geworden. Er wordt heel veel geknutseld, geschilderd, gedanst en gezongen. En het belangrijkste heerlijk gedroomd op haar nieuwe kamer.

Groetjes Krista
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte