Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Leuke hotspot in Zwolle
22-01-2016

Geschreven door Krista

Soms kom je op plekken waarvan je denkt WAUW, wat is het hier leuk, mooi ingericht, gezellig en inspirerend. Zo was ik vorige week met mijn lieve schoonzusje aan het shoppen in Zwolle. Er was uitverkoop dus we gingen lekker los. En van al dat lopen, passen en tassen dragen krijg je natuurlijk trek. 

Essie wist nog wel iets leuks. Voor haar ook nieuw, want ze was er nog nooit binnen geweest, maar het ziet er altijd zo leuk uit als ze langs loopt.
 
En zo belanden we bij Engel winkel cafe op de Grote Markt! Bij binnenkomst was het ooooooh en aaah, wat is dit leuk! Wat een geweldige inrichting en gezellig sfeertje. Gauw een kop thee en lunch besteld, natuurlijk even aan de klets met de dames die er aan het werk waren en ook nog wat geshopt.

Engel winkel cafe is opgericht door Aline Vonk. Zij was voorheen eigenaresse van Kunst & Klieder in Zwolle. Na dit verkocht te hebben ging het na een tijdje toch weer kriebelen om wat te gaan doen en toen kwam het idee om deze leuke hotspot in Zwolle te beginnen.

Engel op tafel

Een grote leestafel staat in het midden van de ruimte en aan de super lange bank aan de linker wand staan allemaal tafels waar je ook heerlijk aan kunt gaan zitten. Gezellig met een kop koffie/thee met wat lekkers of een heerlijke lunch. Alles gemaakt van eerlijke producten. Elke maand verandert de kaart en ze gaan met de seizoenen mee. 
 
Weet je dat de soep die op het menu staat wordt gemaakt door jongeren die op een speciale school zitten? Zij krijgen op deze school de kans om toch een opleiding doen. Waaronder de koksopleiding.
 
Wij gingen voor een kop biologische thee en het maisbrood met mascarpone, aardbeienjam en balsamicoazijn. Alsof er een Engeltje over je tong ....
 
Engel in de kast

Aan de rechterwand staan gave industriĆ«le kasten vol met producten met een goed verhaal. Mooie producten voor in huis, om kado te geven of jezelf mee te verwennen. Ik heb er 2 fijne eco lamswollen dekens gekocht voor in de boerderij. 

Engel op locatie
 
Ook organiseren ze evenementen op verrassende locaties en staan ze op diverse festivals. Natuurlijk met allerlei lekkere hapjes en heerlijke sapjes. Heb je zelf een leuk idee waar je de catering van Engel op locatie voor wil gebruiken, in overleg is veel mogelijk. 

Dus ben je een keer in Zwolle, dan is het zeker aan te raden om bij Engel winkel cafe te gaan shoppen en wat te eten.

Groetjes,

Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte