Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Lekker chillen
04-02-2016

Geschreven door Krista

De woorden Epic, chill, bro en awesome vliegen me tegenwoordig om de oren. Sil is bijna 11 en begint al echt te puberen. Hij wil graag chillen op zijn kamer met zijn bro’s. En die kamer moet dan wel epic en awesome zijn. 

Een eigen wil

Dus toen hij zijn kamer in de boerderij mocht gaan inrichten, had hij ook hier een uitgesproken mening over. Het moest vooral geen kinderachtige kamer worden maar vet cool. Het liefst helemaal legergroen geschilderd en in ieder geval een bureau met een directeursstoel.

Shoppen

In overleg hebben we de basis toch wit geschilderd in plaats van legergroen. Sil is niet zo van het shoppen dus mocht ik los gaan om gave legeraccessoires te zoeken voor op zijn kamer. 

Bij Anno Oud in Ruinerwold vond ik 2 gave legerkisten. In 1 zat zelfs de houder van een Bazooka die erin had gezeten. Ook vond ik daar een gave leger lamp. Helaas deed de leger lamp het niet maar een kennis van ons heeft deze weer aan de praat gekregen. Ook heb ik bij Stapelgoed een gaaf plaid voor op zijn bed gekocht dat gemaakt is van een heuse legertent. Op de Franse markt in Ruinerwold vond ik een oud vaandel.

Sil wilde wel mee naar de Ikea. Daar heeft hij zelf zijn bureaustoel uitgezocht. Zo’n zwarte directeursstoel. Hij zit er helemaal cool op achter zijn bureau. Ook vond hij daar een gaaf vloerkleed. En bij de supermarkt in Giethoorn heeft hij zelf met de bedrijfsleider geregeld dat hij de gave poster van James Bond mocht hebben voor aan de muur in zijn kamer.

Coole woorden

Alles is inmiddels op zijn plek gezet en Sil kan heerlijk chillen met zijn bro’s! En mama, die vindt zijn kamer super gaaf geworden. Mam, gaaf is geen cool woord. Sil en ik schrijven in een boekje brieven naar elkaar. In mijn laatste brief aan hem heb ik gevraagd of hij de GAVE woorden van nu voor me op wil schrijven. Met vertaling graag!

Groetjes,

Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte