Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Krista's interieur stijl
01-10-2014

Geschreven door Krista

Als mensen voor het eerst bij ons binnen komen is steevast de opmerking: Vond jouw man dat zomaar goed een roze muur en bloemetjesbehang? Ik ben al jaren fan van de interieurstijl van Rachel Ashwell. Ik heb al haar boeken en haal daar heel wat inspiratie uit. 

Mooie vintage spulletjes, poederpastels gemengd met stoere meubels, dat is de Shabby Chic stijl wat warm en gezellig aandoet en waar geleefd mag worden.

Bij ons in huis, veel oude meubels, een lichte bank (met uitwasbare hoes), pastel kleurige wanden, bloemetjes behang, oude krukjes en stoeltjes. Kasten door het hele huis met heel veel boeken, een geweldige KunsTafel van Nicole Vaneker, in onze kleuren en op maat gemaakt (blog over onze KunsTafel volgt nog), waar we aan eten, knutselen en werken. Met zoveel muzikaliteit is huis natuurlijk een piano in de woonkamer. De dag begint met muziek en eindigt ermee. Veel kaarsen en woonaccesoires in de Shabby Chic stijl en een eiken houten vloer die 1x in de olie is gezet en daarna nooit meer, want dat geeft zo'n mooi sleets uiterlijk!

Op de bank wordt gestoeid, geluierd en tv gekeken, aan de grote tafel eten, knutselen en werken we, op de houten vloer wordt geskeelerd, gerend en met Saar (onze labrador) gespeeld. Dat is het fijne aan de Shabby Chic stijl.

Shabby staat voor in poor condition through long or hard use or lack of care, dat scheelt een hoop tijd aan onderhoud en schoonmaken. En chic staat voor elegantly and stylishly fashionable, ook helemaal mijn ding.

Groetjes Krista
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte