Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Kringloopvondsten
10-09-2014

Geschreven door Erica

Ik was laatst naar Vervlogen jaren in Staphorst, want ik wilde een glazen bakje voor in een jaren-50 keuken ophalen voor mijn schoonvader.
Wat een prachtige showroom met allemaal designstukken uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Zoek je een bepaald designstuk voor in je interieur dan moet je hier eens kijken. En dat in Staphorst! Nu ik er toch was, ook gelijk de kringloop in Staphorst aangedaan. Dit keer geen spullen voor in onze webwinkel gevonden, maar wel: De puzzel met mooie afbeelding met vrachtauto's, deze doe ik bij mijn voorraad voor mijn boekenserie, de jaren-50 spreken mij erg aan. Het oude multomapje heb ik vooral gekocht om het telefoonboekje wat erin zat. Deze ga ik voor mijn eigen agenda gebruiken, we geven een workshop Agenda 2015 maken, en ik ga er natuurlijk zelf ook een maken!  

Het boek Horses' heads is voor een vriendin die van paarden en van tekenen houdt. Ik stel voor vriendinnen altijd een verjaardagspakket samen met vintage en ook wel nieuwe spulletjes, hier doe ik dan het hele jaar over. Elke keer als ik wat heb gevonden, leg ik het apart in mijn kadokast. De persoonlijke verrassing is dan altijd erg groot!

Ik kan natuurlijk niet alles laten zien, want mijn vriendinnen lezen ook onze Blogs!

Krista en ik doen dit kadoverzamelen allebei, we zijn op het idee gekomen door het boek Gift of Giving van Rachel Ashwell. Prachtige styling!

Groet, Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte