Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Kringloopmiddagje
06-10-2014

Geschreven door Erica

Naar de kringloop, heerlijk zo even lekker struinen tussen de bedrijven door. Ik neem vaak mijn dochter Laura van drie jaar mee, en kan intussen toch gewoon wat 'werken' door mooie dingen op te sporen. Het nadeel is wel dat Laura's smaak zich nog wel moet ontwikkelen. Maar ze mag altijd wel wat meenemen hoor! Ik speur naar leuke vintage spullen voor onze webwinkel of naar materiaal voor mijn boekenserie om te fotograferen. 

Ik vind deze grote klossen garen ook helemaal hip om bijvoorbeeld op je werkkamer neer te zetten, wat een mooie kleuren. En dat vel oud kadopapier met gele roosjes! Dat iemand dan denkt: dat mag naar de kringloop en het niet allang bij het oud papier heeft gegooid! Twee mooie bloemige voorraadpotjes van plastic, leuk voor in de keuken of ook voor op je werktafel. Ik heb wel even aan een medewerkster gevraagd waar dat 'bakje' met die blauwe roosjes voor gebruikt werd, nou dat hoorde bij een manicuresetje om je geknipte nagels in op te vangen. Brrr, ik denk dat we daar maar een andere functie aan moeten geven, maar zo leuk dus toch meegenomen!
 Alle spulletjes die ik hierboven beschreven heb, komen in onze webwinkel, heb je nu direct interesse in een artikel, stuur ons dan even een mail! info@vanonzetafel.nl
De houten liniaaltjes en het inktpotje zijn voor het mannenboek, de liniaaltjes spaar ik op, ze moeten van hout zijn en het liefst van 30 cm. Heb je er nog 1 liggen waar je niets mee doet, ik houd me aanbevolen!

Groet, Erica
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte