Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Kringloop missie
18-02-2015

Geschreven door Krista

Afgelopen zaterdag ochtend. Al vroeg gewekt door de vogels! Dat is goed wakker worden. Na een heerlijk ontbijt samen met de kids ben ik met dochterlief op pad gegaan. 

Even naar mijn favoriete kringloopwinkel in Staphorst. Lise vindt het altijd zo gezellig om mee te gaan. Ze weet al precies waar ik altijd naar op zoek ben. Meestal heeft zij de leuke dingen  al gevonden voordat ik ze gespot heb. We zijn een goed team samen. En ze heeft het vintage virus al flink te pakken.
De kringloop in Staphorst is onderdeel van Noggus & Noggus. Ze hebben ook vestigingen in Dalfsen, Ommen, Zwartsluis en Hasselt. De winkel in Ommen is ook een favoriet van ons.  

Bij Noggus & Noggus zetten ze zich in voor milieu, mens én economie. Ze zijn een stichting met twee doelen. 

1. Het verminderen van de afvalberg door herbruikbare goederen in te zamelen en te verkopen. 

2. Zorgen voor sociale werkgelegenheid. Werkzoekenden kunnen bij Noggus & Noggus weer in het werkritme komen. Daarnaast is er plek voor leuk vrijwilligerswerk en leerzame stages. 

De winkels zien er altijd top uit, heel ruim opgezet en alles staat mooi uitgestald, vriendelijk personeel en goede prijzen. Ik merk dat de prijzen van spullen van de kringloopwinkels in de steden behoorlijk uit de pan rijzen. Die gaan voortaan aan mij voorbij. Doe mij maar de kringloopwinkels in de omliggende dorpen. Bij Noggus & Noggus kan je nog echt voor een leuke prijs mooie vintage spullen kopen. Echt mooie schatten heb ik er al gevonden.

Lise en ik hadden geluk want de spulletjes die ik op mijn lijstje had staan om naar op zoek te gaan hebben we gevonden.

Prachtige oude stoffen, gave spiegels, lampenkappen en horren voor de styling van de Weekendmarket van Zondag 19 april en heel veel servies voor de workshop Vintage servies schilderen gescoord! 

Een auto vol prachtige spullen hebben we zaterdag naar de studio gebracht en gaan weer een mooie bestemming krijgen.

Laat bij reacties achter wat jouw favoriete kringloopwinkel is. Zo kunnen we een mooie lijst kringloopwinkels maken die nog echt de moeite waard zijn van het bezoeken. 

Groetjes Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte