Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Kersthapje
17-12-2015

Geschreven door Krista

Wat hebben we een super Van onze tafel jaar achter de rug! Zoveel leuke creatieve workshops gegeven, in april onze laatste Weekendmarket georganiseerd, de overname van de studio, de workshops en de Weekendmarket door Meinou van Studio Nous. Onze nieuwe werkplekken inrichten en weer heerlijk bezig zijn met het ontwikkelen van onze boeken.

Ook zijn we lekker aan het bloggen. Met regelmaat plaatsen we een blog over bijvoorbeeld de voortgang van de Stijl- en Inspiratieboeken, Things we love, Styling projecten, Er op uit, Food we love, Interieur, andere leuke creatieve ondernemers of over Books we love.

En dit blogjaar sluiten we af met een recept voor een heerlijk Kersthapje! Voor bij de borrel, als voorgerechtje of als onderdeel van het hoofdgerecht.

 
Voor mij is het puzzelen om lekker mee te kunnen eten tijdens de Kerst. Ik mag om gezondheidsredenen geen gluten, lactose, rood vlees en suiker meer. Ben sinds een aantal weken heel veel nieuwe recepten aan het uitproberen en de gerechten die ik normaal eet aan te passen naar wat ik wel mag eten. Zo ook bij dit hapje. Normaal gemaakt met roomboterbladerdeeg en boursin maar nu aangepast naar een lekkere hapje dat ik gelukkig wel mag hebben en heel belangrijk goed verdraag.

Wat heb je nodig! Ik gebruik alles biologisch.

Bladerdeeg, Lieke is vrij van gluten
Kokosolie
1 Kipfilet
Bakje Kastanje champignons
1/2 Prei
stukje Geitenbrie

Leg de bladerdeeg plakjes uit de vriezer op een bakplaat bekleed met bakpapier. Snij de kipfilet in blokjes, maak de champignons en prei schoon en snij in stukjes en reepjes. Bak de kipfilet met de champignons en de prei in een beetje kokosolie. Leg op elk bladerdeegplakje een lepel van dit prutje en leg hierboven op een plakje geitenbrie. Vouw de bladerdeeghapjes een beetje in elkaar en bak in ongeveer 20 minuten af in de oven op 180 graden.

Serveer op een mooi bordje en smullen maar!

Wij gaan nu genieten van onze Kerstvakantie en wensen jullie Fijne Feestdagen en tot in 2016!

Gr Krista Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte