Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Kerst bij ons thuis
18-12-2015

Geschreven door Erica

We tuigen onze grote echte Kerstboom al snel na Sinterklaas op. Hij moet in ieder geval staan als Laura haar verjaardag viert, want dan kunnen familie en vrienden de boom alvast bewonderen. Na de verjaardagsdrukte ga ik verder met decoreren. 

In een grote robuuste vaas heb ik dit jaar een tak gezet en daar alleen hangers van papier in gehangen. Papieren pomponnen, sterren en de papieren circles van Jurianne Matter.

Ook vind ik het gezellig om in de hal een mooi hoekje te maken, dat als je binnenkomt je gelijk in de Kerstsfeer bent. Kijk maar mee op de foto’s.

Een zwak heb ik voor gekleurde en zilveren vintage kerstballen, elk jaar vul ik mijn verzameling aan. Alleen ik ben daar eigenlijk zo zuinig op dat ik die pas weer in de boom ga hangen als Laura groter is. Alleen het kijken naar deze ballen in de mooie oude doosjes maakt me happy! 

In de grote Kerstboom hangen nu vooral hangers die mijn kinderen leuk vinden en met gekleurde lampjes erin!

Dierbare hangers

Ik laat een aantal hangers in onze boom zien die mij dierbaar zijn.
Bijvoorbeeld de helder doorzichtige bal, deze kreeg ik van vriendin Sophie toen we nog tieners waren en een eigen boom op onze kamers hadden.
Uitgerekend: deze bal is al meer dan 30 jaar oud, ongelooflijk!
Nog veel ouder is het vilten vogeltje met echte veertjes in zijn staart, deze komt uit mijn ouderlijk huis. Deze doe ik nooit weg.
Twee jaar geleden gingen Krista en ik naar Londen, daar bezochten we een Kerst-fair met veelal handgemaakte producten, de gehaakte hartjes en het sneeuwpopje zijn daar vandaan.


Voor een leuk effect heb ik naast kralenslingers ook lint van de fourniturenwinkel in de boom gedrapeerd.

Verder…. open haardje en kaarsjes aan en Kerst is voor ons compleet!
Fijn Kerstfeest allemaal!

Groetjes,

Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte