Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Interieurstyliste in de dop
11-02-2016

Geschreven door Krista

Lise heeft al echt haar eigen stijl! Of dat nou over kleding gaat, haar teken-, knutsel- en schilderkunsten of de inrichting van haar slaapkamer, ze heeft een plaatje in haar hoofd en zo moet het worden. 

Een eigen uitgesproken smaak

De tijd dat mama alles voor haar uitzocht is allang verleden tijd. Dus toen ze in de boerderij haar nieuwe slaapkamer met bedstee kreeg, zijn we op pad gegaan naar de bouwmarkt en heeft ze verfkleurenstalen uitgezocht. Heel wat kleurtjes nam ze mee. Uiteindelijk heeft ze er 2 uitgezocht. 


Kleuren palet

Het werd roze en rood!!! Deze 2 kleuren ingetoetst op Pinterest samen met de zoekterm meisjeskamer, leverde heel veel inspiratie op. De uitkomst: de basis van haar kamer werd wit. En alle accessoires roze en rood! En toen was het tijd om te gaan shoppen.

Shop till you drop

Bij Kwantum vonden we een knalrode mand, de bollampen en zachte dekens, bij Ikea haar roze bureaustoel, de prullenbak en het vloerkleed. En het dekbedovertrek met puppy's en de kussentjes voor op het bankje van de leemkachel bij Leenbakker

Stylen maar

Eerst is haar kamer fris wit geschilderd en daarna kon het inrichten beginnen. Het leukste werk natuurlijk.

En nu is het klaar! Ze slaapt heerlijk in de knusse bedstee, op het vloerkleed wordt uren met de Playmobil en de Barbie’s gespeeld en zittend en zingend achter haar bureau worden de mooiste tekeningen en knutselwerkjes gemaakt. Lise is graag op haar kamer en voelt zich er helemaal thuis. Maar ja wat wil je! Alles helemaal zelf uitgezocht en ingericht. Daar word je toch blij van?

En ik, ik vind dat ze het super heeft gestyled! Ik had het zelf niet beter gekund!

Groetjes,
Krista

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte