Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Herinneringen bord
27-10-2014

Geschreven door Krista

Samen met Erica, haar zus Lineke en vriendin Manon hebben we een paar winters geleden een aantal creatieve projecten gemaakt. Ieder maakte het project voor zichzelf in haar eigen stijl maar toch samen om elkaar te helpen, idee├źn uit te wisselen en vooral voor de gezelligheid.

Zo hebben we ook een keer een herinneringen / inspiratie bord gemaakt. Om al onze verzamelde mooie plaatjes, kaarten, tickets, foto’s ed. op de plakken. Dus aan de slag. De 1 maakte het herinneringen bord van canvas doek, de ander van een oude lijst of van mdf. 
Zelf het ik het groots aangepakt. Ik heb een grote plaat mdf op de muur in onze woonkamer vast laten maken. Mochten we ooit gaan verhuizen dan kan het bord er af gehaald worden en mee. Ik heb de plaat in dezelfde kleur als de muur geschilderd en toen kon het vullen beginnen. Eerst een compositie gemaakt op de grond en zo stapje voor stapje het bord vullen. Ik plak alles met tape zodat je er nog eens wat af kan halen of bij kunt plakken. Het bord is al aardig vol. En nog steeds plakken we er mooie herinneringen bij. Zo leuk om met de kinderen weer naar het bord te kijken en herinneringen op te halen. 

Vriendin Manon heeft 2 mdf platen op haar muur in de keuken met schoolbord verf geplaatst en plakt daar alle mooie herinneringen in zwart/wit met rode accenten op. Erica heeft een oude schilderijlijst beplakt met mooie vintage plaatjes en Lineke heeft 2 canvasdoeken met mooie afbeeldingen uit de natuur beplakt. Zo leuk, 1 hetzelfde project, 4 verschillende stijlen.

Wil je ook zo’n herinneringen bord? Koop een plaat mdf, een canvasdoek of stuk karton, verzamel al je mooie plaatjes, tickets, kaartjes, foto’s ed bij elkaar en ga aan de slag! En binnenkort nog een blog over een ander leuk project dat we met zijn 4'en hebben gedaan. Kom je bij de kringloopwinkel leuke lampenkappen tegen? Verzamel ze maar alvast.

Groetjes Krista

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte