Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
France Villa
04-09-2016

Geschreven door Krista 

In 2014 hebben wij vakantie gevierd in een heus Frans kasteel. Dit kasteel hadden we gehuurd bij France Villa. Terwijl we heerlijk vakantie aan het vieren waren heb ik ook een beetje gewerkt. Namelijk interieurfoto's maken voor de website van Francevilla. Lees hier hoe dat ging. 

Dit jaar mailde ik Lydia van France Villa kort voor onze vakantie of ze nog iets leuks voor ons had om te huren. Ik was er al bang voor maar alles was volgeboekt. Wat wil je ook met die fantastische huizen die ze verhuurd. Maar Lydia had een idee! Hun eigen vakantiehuis in de Dordogne dat bijna klaar was en ze wilden zich er wel voor inzetten om te zorgen dat wij er tijdens onze vakantie in konden. Echt een huis voor mij vertelde ze. Ingericht met prachtige vintage en brocante vondsten en mooie industriele items.

Part of the deal was dat ik weer foto's zou maken van in en om het huis.

Lydia hield ons steeds up to date met mailtjes en foto's van huis en tuin. De keuken en badkamers werden afgemonteerd, lampen opgehangen, zwembad en jacuzzi aangesloten en interieurstyliste Claudia de Kanter van La Maison Reportage kwam om alle mooie spullen hun plekje te geven. Het schoot lekker op zo met een deadline.

Tot de avond voordat wij aankwamen zijn ze bezig geweest. Bij aankomst werden wij aangenaam verrast. Alles was klaar, prachtig ingericht, de ligstoelen met handdoeken uitnodigend bij het zwembad, de jacuzzi was op temperatuur, champagne stond koud. Alles perfect voor elkaar om een heerlijke vakantie tegemoet te gaan. 

En genoten hebben we. Van het zwembad en de jacuzzi, lekker koken in de prachtige keuken van het huis, heerlijk geslapen in de fijne bedden, de mooie inrichting, de rust, de prachtige omgeving, kano├źn op de Dordogne, bezoekjes aan Middeleeuwse stadjes en een paar prachtige kastelen.

En natuurlijk heb ik tijd gemaakt om van alle prachtig gestylde kamers in het huis foto's te maken. Op dit blog een selectie van het mooie interieur van Boutique Villa Marilove van France Villa.

Scrol even door ons Instagram account
Van onze tafel projects dan vind je alle foto's die gemaakt zijn. Wil je zelf ook verblijven in een mooi vakantiehuis van France Villa, neem dan eens een kijkje op hun site. Of mail Lydia je wensen en zij gaat voor je op zoek.

Het fotograferen voor France Villa krijgt een vervolg. Binnenkort ga ik weer naar Frankrijk en rij ik een week lang door de Dordogne om meer fantastische huizen voor ze te fotograferen. 

Op social media houden wij jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

Groetjes Krista


Reacties

Geplaatst op: 18-09-2016 08.08
Door: Lydia Mennes
Titel: Marilove
Beste Krista, We hadden ons geen betere eerste gaste van ons huis Marilove kunnen wensen! Bedankt nog voor de schitterende foto's en het super enthousiasme wat je altijd weer tentoonspreidt! Fantastisch! Groetjes, Lydia Mennes - www.francevilla.nl

Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte