Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Een echte jongens slaapkamer
25-03-2015

Geschreven door Erica 

Verhuizen

Een kamer met een schouw, eerder was dit onze woonkamer, want beneden huisde ons kantoor. Toen ons eerste kindje zich aandiende en ons kantoor ging verhuizen, hebben we deze kamer omgetoverd in een jongenskamer. We hebben de kleur Blue-Grey van Painting the Past op 1 wand geschilderd en de schouw wit gelaten, dit geeft een leuk effect.

Heel veel lezen

In Harmen’s kamer zijn het bed en de kledingkast nieuw uit de VTWonen collectie en zijn boekenkast is vintage. Omdat Harmen graag leest hebben we een bank voor hem gekocht om heerlijk onderuit te kunnen wegdromen. Zijn lievelingsstrip is Donald Duck. Geronimo Stilton, Kuifje, Lucky Luke en verder alles waar letters in staan verslindt hij in een hoog tempo.

 

Zoete snoetjes

We hebben al een paar keer foto’s van onze kinderen laten maken door Carolien Koetsier Fotografie / Zoetesnoetjes. Je ziet hier een foto van Harmen dat hij een beker melk drinkt.

Verzamelen

Harmen is een echte verzamelaar, stenen, zaklampjes, notitieboekjes, doosjes, munten, je kunt het zo gek niet bedenken of hij bewaart het.
Hij knutselt ook heel graag, vooral in het groot met dozen enzo. En hij is een volleerde goochelaar. Op de foto’s kunnen jullie zien wat hem zoal bezig houdt.

Lekker chillen

Met vrienden gaat hij ook altijd even naar boven om te chillen, maar soms zijn ze zo aan het ravotten dat de lamp in de woonkamer bijna van het plafond af komt.
Maar goed, daar zijn het jongens voor! Wij genieten ervan!

In onze webwinkel vind je ook gave vintage items voor in jouw zoons kamer. Wat dacht je van een vintage spaarpot, oude gave design bureaustoeltjes, vintage jongensbehang en nog veel meer.

Groetjes,
Erica

P.S.: Mochten jullie denken; wat zien die kamers er netjes uit, we hebben beneden een speelkamer waar ik al het speelgoed in dump en dan de deur dichtdoe!


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte