Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
DIY workshop voor jongens
13-04-2015

Geschreven door Krista

Vriendjes

Allebei hebben wij een zoon en ze zijn ook nog eens beste vriendjes! Een paar keer per week wordt er heerlijk gespeeld. Grote fan zijn ze van Lego Starwars, gamen en buiten spionnetje spelen. Maar beiden zijn ze ook gek op tekenen, kleuren en knutselen.

Knutselen

Van oude dozen worden er de meest bijzondere kunstwerken gemaakt. En stripverhalen tekenen en inkleuren is een favoriete bezigheid. Bij ons in de studio is er natuurlijk heel veel materiaal voor ze om mee bezig te gaan. Want zeker in de vakanties gaan de kids gezellig mee naar de studio als wij aan het werk zijn. Er wordt dan geverfd, geknipt en geplakt.

Uit eten

Gaan we uit eten met het gezin dan nemen we altijd kleurpotloden/papier of wat te knutselen mee. Zo worden er gave tekeningen voor de kok en de bediening gemaakt. De kids zijn er dan maar druk mee en als de tekening voor de kok klaar is dan mogen ze 9 van de 10 keer de tekening zelf in de keuken bij de kok brengen. Ook knutselen ze vaak een vlaggenlijntje of maken ze zelf een spel. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om een Workshopdoosje te maken met daarin door ons ontworpen mini DIY workshops voor kids.DIY

Het blijkt namelijk dat jongens het ook super leuk vinden om creatief bezig te zijn. Daarom hebben we ook voor hun een gave 3 in 1 mini DIY workshop ontworpen. In een handig meeneem doosje zitten 3 kleine workshops. Met de inhoud van dit doosje kan je zelf een vlaggenlijn en een memoryspel maken en een gave inkleurkaart inkleuren die je naar iemand kan versturen. Je hebt alleen nog een schaartje, plakband, kleurpotloden en een postzegel nodig.

Weekendmarket SPRING

Tijdens de Van onze tafel Weekendmarket SPRING op zondag 19 april hebben wij in samenwerking met Het Blije Kind professionele kinderopvang (2 - 8 jaar). Voor de speciale Weekendmarket prijs van € 5,- (normaal € 8,- p.st), schaf je bij de stand een DIY workshopdoosje voor je zoon aan, dan is je kind zeker van een plek (1 uur) bij het Kidsplein. Wil je zeker zijn van een plekje geef hem dan vast op via onze site

Het workshopdoosje is ook voor thuis te bestellen via de site! En binnenkort volgt ook een blog over de meisjes versie van dit DIT workshopdoosje!

Gr Krista & Erica

 

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte