Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
DIY workshop Stempel maken
17-04-2015

Geschreven door Erica

Tijdens de workshops Agenda of Notebook maken worden vaak stempels gebruikt. Wij hebben een heel assortiment stempels en allerlei kleuren inkt. Wij kopen met regelmaat leuke nieuwe exemplaren. Favoriet is de stempel met de afbeelding van een uil, gekocht in Londen bij Liberty.

Super kado

Afgelopen Sinterklaas kreeg ik (Krista) een super leuk kado van mijn lieve zwager Ali. Een gutsset om zelf stempels mee te maken. Een nieuw idee voor een DIY workshop was geboren.

Eigen ontwerp  

Maak zelf je stempel met deze DIY workshop. Gebruik de door ons ontworpen afbeeldingen en ga gauw aan de slag. Neem de afbeelding over op een blok gum en guts deze uit. 
Workshopdoosje

De workshop zit in een mooi bewaardoosje en kost € 15,-. In het doosje zit: Instructie, Van onze tafel afbeeldingen, gutssetje met 5 gutsjes, gum, stempelkussen, potloodje, overtrekvelletje. Kortom de basis om zelf aan de slag te gaan en je eigen stempel te maken.

Weekendmarket

Tijdens de Van onze tafel Weekendmarket van zondag 19 april kun je deze workshop aanschaffen. Maak je workshop direct aan onze workshoptafels in hal 1. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via onze site de DIY workshop stempel maken en ga zondag direct aan de slag.

Natuurlijk kun je de workshop ook lekker thuis maken en wie geen bezoek brengt aan de Weekendmarket kan het doosje via de webwinkel aanschaffen. Want ook erg leuk om kado te geven!

Groetjes Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte