Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
DIY workshop Kadozakje Voorjaar maken
15-04-2015

Geschreven door Erica

Voorjaar

Het voorjaar is uitstekend om bloembolletjes te planten. Wist je dat een bloembol eigenlijk een complete plant is, die ineen geduwd ligt te wachten tot ze zich mag ontplooien. Als je een bolletje doormidden snijdt zie je diverse rokken en ogen aan de binnenkant zitten. Dit zijn de toekomstige stengels, bladeren en bloemen.

Tuinieren

In elke tuin of op elk balkon is wel een plekje te vinden waar je bloembolletjes kunt planten. In de vast grond in de tuin of in leuke potten op je balkon. Je hoeft er geen groene vingers voor te hebben. Iedereen kan het.

Moederdag

Zondag 10 mei is het alweer Moederdag. Meestal geven we lekkere bonbons of een bos bloemen aan onze moeders maar hoe leuk is het om dit jaar een Van onze tafel DIY workshop Kadozakje Voorjaar maken te kopen en deze te pimpen en kado te doen. In een mooi bewaardoosje zit: instructie, kaart, perkamenten zakje, bloembolletjes, label, potloodje en stickervelletje.

Want hoe leuk is het om je eigen persoonlijke touch aan een kadootje te geven. En als je moeder de bloembolletjes heeft geplant is de verassing des te groots wanneer de bloemen van de zomer opkomen en ze nog een keer kan genieten van dit prachtige kadootje.Weekendmarket

Tijdens de Van onze tafel Weekendmarket SPRING op zondag 19 april kun je dit workshopdoosje voor € 5,- kopen en gelijk aan onze workshoptafels aan de slag gaan. Vul het perkamenten zakje met bloembolletjes, versier het label, plak een mooie sticker en kleur de bijgeleverde kaart mooi in en schrijf er een persoonlijk berichtje op.  

Wil je zeker zijn van een plekje aan onze workshoptafels tijdens de Weekendmarket, schrijf je dan nu vast in voor deze workshop! Deze workshop is ook te koop in onze webwinkel!

Binnenkort ook een blog over de 2 andere nieuwe workshops van ons.

Groetjes Krista en Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte