Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
De zomer is terug
03-08-2015

Geschreven door Krista

Na een behoorlijk herfstige week is de zomer gelukkig weer terug! Afgelopen zaterdag was ik met dochterlief bij de Ikea en daar kwamen we gave ijshouders tegen. We hebben er flink wat ingeslagen (€ 3,99 per 4 stuks) want we zijn gek op zelfgemaakt ijs. Je weet wel, ijsjes waar je er meerdere van op een dag mag omdat ze super healthy zijn en overheerlijk! En deze ijshouders zijn zoveel makkelijker en smeren minder dan die met stokjes.

Smoothy

Elke ochtend maak ik voor ons gezin een gezonde smoothy. Met fruit wat er in huis is en amandelmelk mix ik de heerlijkste combinaties. Vanochtend gingen er aardbeien, banaan en perzik bij de amandelmelk en blenderen maar! Je kan elk fruit wat je op de fruitschaal hebt liggen gebruiken. Wil je alles nog iets zoeter, blender dan wat dadels mee. En vervang de amandelmelk eens voor kokoswater. 
 

IJs maken

Ik had deze keer extra veel gemaakt zodat er na het vullen van onze 4 glazen voor de ochtend smoothy genoeg over was om de ijshouders mee te vullen. Snel in de vriezer en vanmiddag konden we er al lekker van smullen. Een heerlijke verkoeling bij dit warme weer. Maken jullie wel eens een fruit smoothy? Of maak je zelf ijsjes? Laat bij reacties je recept achter. Gaan we die ook een keer uitproberen.

Groetjes, Krista


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte