Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Creatieve gedachten
04-03-2015

Geschreven door Erica

Creatieve gedachten

Alle creatieve personen herkennen het wel. Gedachten, ideeën en ontwerpen komen op de meest vreemde momenten voorbij. Midden in de nacht schiet je wakker en dan kan je niet meer slapen en lig je te stuiteren in je bed omdat je ineens allemaal goede ideeën krijgt. Loop je ergens in de stad en zie je een mooie etalage, een kledingstuk of een accessoire dan krijg je ineens inspiratie voor een heel gaaf ontwerp. En ga zo maar door.

Notities opschrijven

Vaak maken we even een foto met onze iphone van het geen waar we de inspiratie van kregen, hebben we geen pen en papier bij de hand dan gauw berichtje typen in onze notebook app of we schrijven of tekenen het direct op in 1 van onze vele notitieboekjes. Want feit is dat wanneer je dat geniale idee niet opschrijft of tekent en je wordt de volgende ochtend wakker of je komt na een drukke dag weer thuis, je het gewoonweg weer vergeten bent. Of je weet niet meer precies hoe je het plaatje in gedachten had. Daarom hebben wij heel veel notitieboekjes. Bij bed, in de keuken, woonkamer, studio en in de tas! Mooie exemplaren want wat is het fijn om een mooi leeg boekje te hebben met een mooie pen erbij en daar al je creatieve gedachten in kwijt te kunnen.Webwinkel

In onze webwinkel kunnen dan ook geen notitieboekjes ontbreken. We hebben er een 3-tal uitgezocht die wij erg mooi en bijzonder vinden. Wat dacht je van een:

Pipi Langkous notitieboekje. Een creatieve rebelse meid waar we vroeger altijd naar opkeken. In dit boekje kun je al je ideeën en gekke dingen die je nog wilt doen opschrijven. 

En 2 leuke notitieboekjes van Knoop product. Zo leuk, hergebruikte kaften van kinderboeken zijn een notitieboekje geworden, het binnenwerk is ook van gerecycled papier en de boekjes worden in een sociale werkplaats gemaakt. We hebben 2 leuke in onze webwinkel. Elke en Marieke en de Eekhoorn

Hebben jullie ook een voorliefde voor mooie notitieboekjes? Laat het ons weten onder dit bericht bij reacties. En wij zijn benieuwd wat jullie er allemaal in schrijven.

Groetjes Krista & Erica


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte