Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Buitenleven vakanties
06-08-2015

Geschreven door Krista

Omdat wij sinds half juni onze labrador pup Noortje hebben en wij haar nog niet naar de oppas wilden doen, zijn we deze zomer op vakantie gegaan in eigen land. 

Zoektocht

Op zoek naar een leuke accommodatie waar de honden mee mogen en graag rustig gelegen in de natuur! We kwamen uit op www.buitenlevenvakanties.nl. Hier vind je geweldig leuke accommodaties allemaal eigendom van Staatsbosbeheer. Een boswachtershuisje, een oude boerderij, alle huisjes liggen midden in een stuk prachtige natuur die Nederland rijk is. En de huizen zijn zo gaaf ingericht en van alle gemakken voorzien. Als interieur liefhebber kon ik mijn hart ophalen EN idee├źn opdoen voor het interieur van de boerderij die Anne en ik hebben gekocht in Giethoorn. 

Gevonden

Wij hadden Klein Spriel gehuurd. Deze boerderij ligt in het Sprielderbos vlakbij Putten op de Veluwe. Wat een ruimte om huis en rondom alleen maar bos! De tuintafel lekker op het grasveld gezet, wit laken erop en een vaas met veldbloemen uit eigen tuin! 

Buiten zijn

De kinderen struinden de hele dag door de bossen, verstoppertje spelen, legertje spelen en hutten bouwen. De 2e week was het weer wat minder dus toen heerlijk binnen met de houtkachel aan spelletjes doen en boekjes lezen. Zo relaxed allemaal. 

Gaaf interieur

Het interieur is heel rustig gehouden en qua stijl bijna 1 met de natuur om de boerderij heen. Mooie boskleuren zijn er gebruikt, prachtige meubels en design accessoires en kunstobjecten in stijl. De woonkamer heeft een prachtig groot raam tot op de grond waardoor het uitzicht wel een schilderij leek! Je kon de konijntjes en hertjes voorbij zien lopen. Mooie betonvloer, houten meubels, de gebinten in zicht, een heerlijke houtkachel, kortom bij minder mooi weer is het hier goed vertoeven. Een heerlijke woonkeuken met een oude schouw met  prachtig tegelwerk, een potkachel en 2 schommelstoelen ernaast. En natuurlijk een supergrote eettafel. De slaapkamers hadden allemaal hun eigen mooie kleur, op de wanden waren prachtige natuur gedichten geschreven en niet onbelangrijk super heerlijke bedden. Ook de badkamers waren top! Met bad en of douche, vloerverwarming en weer in een mooie stijl!

Style in nature! Wij gaan straks in onze boerderij deze stijl ook doorvoeren. Kleuren gebruiken die je buiten terug vindt, mooie houten meubelen en prachtige natuurlijke stoffen! 

Nu al zin om te gaan schilderen, sausen en inrichten! Natuurlijk houd ik jullie van de vorderingen op de hoogte via het Van onze tafel blog! Wil je meer foto's zien van het interieur van deze boerderij en het buitenleven daar? Kijk dan even op www.instagram.com/brockbernd

Zoek jij voor de herfstvakantie of met de kerst een leuke accomodatie in de natuur om er even tussen uit te gaan? Kijk dan op www.buitenlevenvakanties.nl

Groetjes Krista 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte