Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
BLD Vormgeving
30-03-2015

Geschreven door Erica

Beeldend


Onze lieve vriendin Jolanda heeft na De beeldende opleiding jaren voor de klas gestaan als docent Beeldende Vorming en Culturele en Kunstzinnige Vorming. Maar nu voor zichzelf begonnen. BLD. Vormgeving is een feit.

Vormen en Materialen

Gefascineerd door vorm, ritme, vlakverdeling, ordening en zeggingskracht wil ze met BLD. vormgeving anderen enthousiast maken, om eigen beelden en objecten te ontwerpen en te maken. Ze werkt veel met plastische materialen zoals klei en gips, papierpulp, modelleer-wax en beton. 

BLD. vormgeving en Van onze tafel

Hou je er van om in een creatieve omgeving je kunstzinnige talenten in de beeldende kunst te ontwikkelen en aan te scherpen? Volg dan een Workshop bij BLD. vormgeving. En hoe leuk is het dat deze workshops gegeven worden in onze studio aan de Industrieweg 5 te Meppel. In onze studio biedt Jolanda een brede variëteit aan van boeiende workshops met als uitgangspunt de beeldende kunst. Werken met klei, beeldhouwen en het maken van mallen van gips zijn een paar voorbeelden van wat BLD. vormgeving biedt. Je leert niet alleen alles over de verschillende technieken en materialen, maar ook hoe je je eigen ideeën kan omzetten in verrassende ontwerpen.
 Workshop

Binnenkort start ze met een workshop geometrische vormen uit gips. Tijdens de weekendmarket bij Van Onze Tafel op zondag 19 april kun je je alvast inschrijven voor deze workshop. En Jolanda geeft die dag een korte workshop waar je vanuit een thema een eigen beeldje kan maken.

Alvast kennismaken met BLD. Vormgeving? Neem een kijkje op 

Internet: www.bld-vormgeving.nl
facebook: BLD.vormgeving

 

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte