Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Bedrijfsuitje
24-10-2014

Geschreven door Erica

Een bedrijfsuitje hoort ontspannend te zijn. Niet de prestaties staan centraal maar: SAMEN in een relaxte sfeer iets gaan doen. Een te educatief karakter of een te duidelijk opgelegde teambuilding maken het leuke bedrijfsuitje vaak tot een verplichting voor de werknemers. Ook wordt er vaak gekozen voor het samen uit eten gaan, lasergamen, paintballen o.i.d... Het doel is de werknemers in een heel andere omgeving, sfeer en situatie te brengen. 

Maar wat is het ook leuk om samen iets creatiefs te gaan doen in een ontspannen sfeer.  Waar met elkaar gepraat kan worden, ze lekker bezig kunnen gaan met iets waar ze hun hoofd niet over hoeven te breken en hun creativiteit aan te wakkeren. 

Bij Van onze tafel kan je leuke workshops volgen. Samen met je personeel, collega’s onderling maar ook te denken valt aan collega ondernemers onderling of samen met klanten.
Wat dacht je van een workshop je eigen Agenda voor 2015 maken of Handlettering.

Tijdens de workshop Agenda 2015 maken ga je een witte A5 multomap helemaal in je eigen stijl pimpen. Je maakt zelf een mooie omslag, tabbladen, tussenbladen en notitiebladen. Wij zorgen voor enveloppen om bonnetjes en dergelijke in te bewaren! En plastic mapjes om mooie foto’s en plaatjes in te doen. Wij hebben voor jullie door ons ontworpen weekbladen die je kan gebruiken. In plaats van de Agenda kan je er ook voor kiezen om een Notebook (voor notitie's, to do lijstjes, kalender, ideetjes, verjaardagen enz) te maken. Handig voor het personeel om te gebruiken tijdens het werk.

Bij de workshop Handlettering ga je aan de slag met de kroontjespen en inkt. Je leert letters en sjablonen illustreren. Eerst wat technieken doornemen om vervolgens lekker te gaan oefenen en daarna begeleiden we jullie bij het schrijven van een mooie quote. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen ge├»llustreerde quote voor aan de wand!

Kijk voor alle workshops die wij hebben bedacht op onze site. Maar onze creativiteit gaat verder dan de workshops die op de site staan dus heeft u een eigen idee voor een thema, informeer dan bij Van onze tafel naar de mogelijkheden. 

We kunnen een afspraak maken voor een datum die jullie uitkomt. Dat kan overdag of 's avonds zijn. Een keer in het weekend behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen we het uitje compleet maken met lekkere hapjes & drankjes of met een high tea erbij. Er is in overleg van alles mogelijk.

Voor meer info over de bedrijfsuitjes workshops, neem een kijkje op onze site www.vanonzetafel.nl/workshops/bedrijfsuitje. En heb je nog vragen of wil je je aanmelden stuur dan een mail naar info@vanonzetafel.nl
 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte