Volg ons op:
facebook twitter pintrest instagram  Google+ 

Winkelwagen

0 Items
Babyshower workshop
09-10-2014

Geschreven door Krista

Misschien hebben jullie al wel eens gehoord van een babyshower of ben je het wel eens tegen gekomen in een Amerikaanse film. Het is een feest waar vrouwen samenkomen om te vieren dat er binnenkort een baby wordt geboren en krijgt de aanstaande mama dan allerlei mooie, lieve kadootje's voor haar baby. Er wordt natuurlijk ook veel gekletst over ouderschap, zwangerschapsperikelen en worden er babytips uitgewisseld. Meestal is een babyshower in een bepaald thema en wordt er ook iets creatiefs gedaan.

Bij Van onze tafel kun je voor je dochter, zus of vriendin die zwanger is een babyshower geven. We hebben een paar mooie workshops bedacht waar je uit kan kiezen. O.a. rompers pimpen of een mooie hanger voor de babykamer maken. Wij zorgen voor een tafel vol materiaal. Is het bekend of de baby een jongen of meisje wordt of is het nog niet bekend, wij zorgen dat de workshoptafels in stijl worden gedekt! Ook de materiaaltafel stemmen we af. We beginnen de babyshower workshop altijd met koffie/thee en wat lekkers. Het kan zijn dat niet iedereen elkaar kent dus even relaxed beginnen is dan erg fijn. Gezellig samen kletsen en wellicht samen de kadootjes uitpakken die jullie voor de aanstaande mama hebben meegenomen. Daarna gaan we rustig beginnen met de gekozen workshop. Onder het genot van een hapje en een drankje ga je iets moois voor de baby of voor op de babykamer maken.  
 

Bij de workshop stylische rompers maken, zorgen wij voor rompers in verschillende maten. Met textielverf, stof, wol, strijkapplicaties, kant en lint gaat ieder een eigen romper pimpen. Leuk voor de aanstaande mama is dat ze de eerste romper die de baby na de geboorte aankrijgt zelf heeft gestyled. 

Ook kun je kiezen om samen een mooie hanger te maken voor op de babykamer. De aanstaande mama maakt de hanger met linten en de rest gaat mooie hangers maken van papier, karton, stof, wol enz. Je kan borduren, schilderen, haken, knippen enz.. 

Bij beide worshops kun je met de materialen die we hebben alle kanten op. Ook maken jullie bij elke workshop een boekje met perkamenten enveloppen en gaat ieder een label versieren en daar een mooie wens voor de baby opschrijven. De labels gaan in het boekje en deze gaat weer in een doosje wat we verzegelen! De aanstaande mama mag het doosje pas na de geboorte openmaken.  

Ben je een babyshower aan het plannen en wil je samen een leuke workshop komen doen? Kijk dan voor de workshops die wij geven even op onze site, wwwvanonzetafel.nl. Je kan ook mooie uitnodigingskaarten voor een babyshower bij Van onze tafel bijbestellen. 

Groetjes,

Krista & Erica

 


Reactie toevoegen

Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

blijf op de hoogte